Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Десерты
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: Jenny-Any-Dots

Vegan Chocolate Cake

A yummy and very easy vegan cake.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Spray a bundt pan with cooking spray (like Pam) and then wipe out the excess.
  2. Combine all the dry ingredients into a bowl. Mix well with a fork.
  3. Make a well in the middle of the dry ingredients and then add all the wet ingredients to the well.
  4. Mix together with fork until well blended. Pour into bundt pan and bake for 25 minutes or until toothpick inserted comes out clean.
  5. Let cool completely.
  6. Dust with powdered sugar when completely cool.
446 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
My mother also used to make this cake over 50 years ago when in was known as a wacky crazy cake. You actually mixed it up in the pan you were baking in as well. :)
user vote
18 апр 21 написано членом: Italian Blue
ok I am a guy and finding things can be difficult for me. What is the calorie count?
user vote
19 янв 17 написано членом: Jay Hatch
Thank you for the recipe for myself (using splenda) and for my son who is allergic to eggs and peanuts!!!
user vote
23 апр 13 написано членом: infaith
This is a great recipe! My mom made this for us kids over 50 years and then it was called "wacky cake"! I guess "vegan" makes it modern but I prefer wacky!!
user vote
02 июн 12 написано членом: brendamine
I make a similar cake like this. It is Mix in the Pan Cake. This one looks good to. I'll have to try it.
user vote
05 ноя 11 написано членом: Sandj
8 pts plus
user vote
02 фев 11 написано членом: lilmomma502
Who said cake had to be a bad food. This was yummy and fit well with my diet.
user vote
01 дек 10 написано членом: Petite-Pixie
no..not with the flour and sugar
user vote
07 авг 10 написано членом: Sheilah
I cut the recipe in half because I wasn't quite sure if I would like it, and my boyfriend shutters when he hears the word vegan. I used a bread load pan and it only filled about a third of it - but I thought it was excellent. He didn't hate it either.
user vote
30 ноя 09 написано членом: sassyseattle
I used splenda which lowered the calorie count to about 162 a piece. I think my pan was too big though, the batter barely covered the bottom and the cake didnt even rise halfway up the pan. Specific sizing would've helped. The taste isn't bad but I wish it would've turned out better, maybe I'll try it again.
user vote
20 сен 09 написано членом: snowwhyte
1 до 10 из 12 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Десерты

Новейшие Рецепты

написано членом: alexandrabar2
Вкусный, малокалорийный, простой в приготовлении.
написано членом: polyanskih.e
Мягкий, вкусный и безглютеновый.
написано членом: Леночка1982
Нежный, пушистый и вкусный.
написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Vegan Chocolate Cake 244 калорий.
Классификация калорий: 34% жир, 61% углев, 5% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1021 кДж
244 ккал
Жиры
9,5г
Насыщенные Жиры
0,838г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
5,41г
Полиненасыщенные Жиры
2,767г
Углеводы
37,82г
Сахар
18,91г
Клетчатка
1,3г
Белки
2,82г
Натрий
304мг
Холестерин
0мг
Калий
58мг
12%
от РСК*
(244 кал)
12% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (61%)
 
Жиры (34%)
 
Белки (5%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.