Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
50 мин
Виды блюд:
Десерты
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: mamaX4

Crustless Pumpkin Pie

Also known as pumpkin custard, this delicious treat is great for indulging your sweet tooth, on very few carbs, fat and calories.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat oven to 425 °F (220 °C).
  2. Mix dry ingredients in small bowl. Beat eggs in a larger bowl. Stir in pumpkin and dry ingredients. Add milk in halves.
  3. Spray bottom of 8 x 8" glass baking dish; pour in mixture.
  4. Bake at 425 °F for 15 minutes; reduce temp to 350 °F (175 °C) and bake for 40-50 minutes or until knife inserted in center pulls out clean.
  5. Cool for at least 2 hours.
  6. Note: as an option, serve with sugar free cool whip, and you'll think it's Thanksgiving!
698 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I'll try this but just use brown sugar or regular sugar. Man-made chemicals aren't natural and we should consume less.
user vote
26 окт 10 написано членом: prisskitty
One serving is nearly 8 net carbs, I do not have room in my plan for that many carbs for one dessert. Sugars are 6.4 carbs. Too costly carb wise in my opinion.
user vote
24 окт 10 написано членом: Wispo
instead of the splenda i used real sugar because Splenda is BAD for you!!!!!!!!!!! I used about 6 tbsp of white sugar... it was soooo good!!
user vote
13 апр 10 написано членом: kari1
I would like to try this recipe, but can you tell me how many servings this recipe is supposed to make?
user vote
25 мар 09 написано членом: encouraged
I love this recipe! I used the 3/4 oz of Splenda and just use CoolWhip Free (15 cals per serving) to sweeten it up. This is my favorite dessert!!!!
user vote
10 июл 08 написано членом: kdawg
Well, Janelleas post certainly caught my interest as I use quite a bit of Splenda, but have only considered using it in cooking. I was unaware of of the Splenda Sugar Blend for Baking and found that the blend is actually 50% sugar. It seems moisture is the main issue. But, I was also reading that depending on the recipe, regular Splenda seems to work just fine. Don't take my word for it though as I skimmed through the material fairly quickly. From the Splenda site: SPLENDA® Sugar Blend for Baking helps baked goods brown, rise, and retain moistness more like those made with sugar - with half the calories and carbohydrate. You only need to use 1/2 cup of SPLENDA® Sugar Blend for Baking to replace the sweetness of one cup of sugar.
user vote
29 ноя 07 написано членом: information
I thought splenda "for baking" is not the same as the "plain" splenda.. its a blend of splenda and real sugar. I've used it in the past and its much sweeter. 3/4 cup seems like a lot. I used splenda for baking in a chocolate pie and it only took 1/4 cup. Im confused. I'd like to try it
user vote
29 ноя 07 написано членом: Janelleas
really helped sweet tooth. Used alot of Sugar Free cool whip. I made with 3/4 cup of splenda and still wasnt sweet enough for me but still good.
user vote
04 авг 07 написано членом: putnaml
3/4 ounce of splenda? Is that supposed to be 3/4 cup? I'm confused but I would love to try this...
user vote
15 июл 07 написано членом: sweetpea5549
Предыдущая 11 до 19 из 19

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Десерты

Новейшие Рецепты

написано членом: LydmilaOgneva
Легкий, мягкий и вкусный рецепт.
написано членом: El.Kh
Восхитительно сытный завтрак.
написано членом: SolnceNoyabrya
Легкое и быстрое в приготовлении, предлагающее восхитительную альтернативу традиционным вафлям с нежной, воздушной ...
написано членом: Lela_2024
Кремовый, вкусный и низкокалорийный.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Crustless Pumpkin Pie 67 калорий.
Классификация калорий: 24% жир, 55% углев, 21% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
282 кДж
67 ккал
Жиры
1,88г
Насыщенные Жиры
0,766г
Мононенасыщенные Жиры
0,629г
Полиненасыщенные Жиры
0,205г
Углеводы
9,87г
Сахар
6,39г
Клетчатка
Белки
3,74г
Натрий
186мг
Холестерин
55мг
Калий
202мг
3%
от РСК*
(67 кал)
3% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (55%)
 
Жиры (24%)
 
Белки (21%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.