Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
5 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Завтрак
Обед
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: cbella

Artichoke-Scrambled Eggs Benedict

Roasted artichoke bottoms stand in for English muffins in this quick yet elegant low carb dish.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C).
  2. Toss artichoke bottoms with 2 teaspoons oil and 2 teaspoons oregano. Place them top-side down on half of a large baking sheet. Spread pancetta in an even layer on the other half. Roast until the artichokes are just beginning to brown and the pancetta is crispy, 12 to 14 minutes.
  3. Meanwhile, whisk mayonnaise, yogurt, lemon juice and water in a small bowl until smooth. Beat eggs and egg whites in a large bowl.
  4. Heat the remaining 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet over medium-high heat. Add the eggs and cook, folding and stirring frequently with a heatproof rubber spatula until almost set, about 2 minutes. Remove from the heat and fold in cream cheese, the remaining 1 teaspoon oregano and salt.
  5. To serve, divide the artichoke bottoms among 4 plates. Top each artichoke with equal portions scrambled egg, crispy pancetta and creamy lemon sauce. Garnish with oregano sprigs, if desired.
  6. Note: a shopping tip, artichoke bottoms can be purchased in 14 oz cans found near other canned vegetables. If unavailable, substitute two 14 oz cans rinsed and halved artichoke hearts.
276 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Must try
user vote
26 мар 19 написано членом: bonspeed
Wonderful dish - thanks for submitting. Made it for breakfast on my wife's birthday, and she loved it. It will definitely be a repeat meal for us.
user vote
21 сен 13 написано членом: jwill77nc2

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда Завтрак Обед

Новейшие Рецепты

написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.
написано членом: polyanskih.e
Мягкий, вкусный и безглютеновый.
написано членом: vera bisterfeld
Быстрый, легкий и вкусный завтрак.
написано членом: Еваааааааааааааа
Мягкий и вкусный, идеально подходит к кофе.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Artichoke-Scrambled Eggs Benedict 308 калорий.
Классификация калорий: 57% жир, 17% углев, 26% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1288 кДж
308 ккал
Жиры
18,98г
Насыщенные Жиры
5,224г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
6,149г
Полиненасыщенные Жиры
2,036г
Углеводы
13,04г
Сахар
3,92г
Клетчатка
5,3г
Белки
19,76г
Натрий
1075мг
Холестерин
338мг
Калий
187мг
15%
от РСК*
(308 кал)
15% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (17%)
 
Жиры (57%)
 
Белки (26%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.