Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
2 порция(и)
Виды блюд:
Гарниры
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: Tex1965

Eggplant Manicotti

A delicious no pasta manicotti.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Mix ricotta cheese with parmesan, egg, oregano, and about 1/4 teaspoon salt. Mix well and spread out in an oiled 9" square baking dish.
  3. Bake for about 15 minutes or until set and slightly browned on top. Remove and stir with a fork to break up ricotta mixture. Cover to keep warm and set aside. (Ricotta mixture can be made a day ahead and kept refrigerated, covered well.)
  4. Turn up oven to 450 °F (230 °C).
  5. Brush eggplant slices with olive oil and sprinkle with salt and thyme. Lay out on cookie sheets and roast for about 10 minutes or until tender and beginning to color. Remove and let cool enough to handle.
  6. Lay slices of eggplant down on clean work surface. Starting at widest end, place about 2 teaspoons to 2 tablespoons (depending on the width of your slices) of ricotta mixture near one end and roll up, ending with the seam-side down.
  7. Return eggplant rolls to baking dish and repeat until all slices are rolled. Top with shredded mozzarella, more fresh parmesan, and salt and pepper to taste. Turn oven up to broil and return manicotti to oven until the mozzarella has melted and begins to brown, about 5-10 minutes. Serve with your favorite pasta sauce.
  8. Note: manicotti can be made, covered, and refrigerated several hours ahead. Finish with mozzarella just before serving.
80 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
For my family, I add a side of sausage and pasta.
user vote
09 дек 12 написано членом: Tex1965
Great dish, easy to make and very tasty.
user vote
06 янв 08 написано членом: Eugene

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Гарниры

Новейшие Рецепты

написано членом: Зоя Аоексеенко
Быстрый, простой и вкусный завтрак.
написано членом: v.nastia
Очень вкусное и питательное блюдо.
написано членом: AlenaKuzovleva
Легкий и полезный летний рецепт.
написано членом: Вардуи0070
Рецепт вкусный, воздушный, быстрый и простой.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Eggplant Manicotti 516 калорий.
Классификация калорий: 59% жир, 17% углев, 24% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
2159 кДж
516 ккал
Жиры
34,66г
Насыщенные Жиры
14,137г
Мононенасыщенные Жиры
16,208г
Полиненасыщенные Жиры
2,54г
Углеводы
21,71г
Сахар
6,32г
Клетчатка
8,4г
Белки
31,88г
Натрий
1192мг
Холестерин
172мг
Калий
774мг
26%
от РСК*
(516 кал)
26% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (17%)
 
Жиры (59%)
 
Белки (24%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.