Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
10 порция(и)
Время Подготовки:
3 часов
Время приготовления:
10 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: adlostman

White Pita Bread

Easy homemade pita bread that's useful for any meal in so many ways.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Dissolve yeast in 1/2 cup of warm water. Add sugar and stir until dissolved. Let sit for 10-15 minutes until water is frothy.
  2. Combine flour and salt in large bowl. Make a small depression in the middle of flour and pour yeast water in depression.
  3. Slowly add 1 cup of warm water, and stir with wooden spoon or rubber spatula until elastic. Place dough on floured surface and knead for 10-15 minutes. When the dough is no longer sticky and is smooth and elastic, it has been successfully kneaded. Coat large bowl with vegetable oil and place dough in bowl. Turn dough upside down so all of the dough is coated.
  4. Allow to sit in a warm place for about 3 hours, or until it has doubled in size.
  5. Once doubled, roll out in a rope, and pinch off 10-12 small pieces. Place balls on floured surface. Let sit covered for 10 minutes. Preheat oven to 500° F (260° C) and make sure rack is at the very bottom of oven. Be sure to also preheat your baking sheet.
  6. Roll out each ball of dough with a rolling pin into circles. Each should be about 5-6 inches across and 1/4 inch thick.
  7. Bake each circle for 4 minutes until the bread puffs up. Turn over and bake for 2 minutes. Remove each pita with a spatula from the baking sheet and add additional pitas for baking.
  8. Take spatula and gently push down puff. Immediately place in storage bags. Pita bread can be stored for up to a week in a pantry or bread box, and up to a month in the freezer. Be sure to use freezer bags when storing in the freezer.
242 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Cool! Can't wait to try to make this.
user vote
19 июл 11 написано членом: HeyItsNathaniel

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Хлеб и Хлебобулочные Изделия

Новейшие Рецепты

написано членом: Lela_2024
Кремовый, вкусный и низкокалорийный.
написано членом: irina_ri
Рецепт здорового, легкого и низкоуглеводного блюда.
написано членом: Irene26Irene
Вкусно и мало калорий.
написано членом: selima.m
Идеально подходит для здорового и безглютенового варианта.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции White Pita Bread 142 калорий.
Классификация калорий: 3% жир, 85% углев, 12% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
592 кДж
142 ккал
Жиры
0,42г
Насыщенные Жиры
0,065г
Мононенасыщенные Жиры
0,063г
Полиненасыщенные Жиры
0,155г
Углеводы
29,49г
Сахар
0,52г
Клетчатка
1,3г
Белки
4,33г
Натрий
293мг
Холестерин
0мг
Калий
64мг
7%
от РСК*
(142 кал)
7% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (85%)
 
Жиры (3%)
 
Белки (12%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.