Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Рецепты
Hard Boiled Eggs
Просмотр Фотографий
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
12 порция(и)
Время приготовления:
10 мин
Виды блюд:
Закуски
Завтрак
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом:
slease
Hard Boiled Eggs
Best way to cook hard boiled eggs ever.
Ингредиенты
12 больших eggs
3 ст л salt
Способ Приготовления
Place eggs in a saucepan that they just fit into. Vary the number of eggs and size of pan as needed.
Fill pan with water to just cover eggs. Add salt and set pan on burner over medium high heat.
When water starts to boil turn burner off and place lid tightly on pan. Leave pan on warm burner for 20 minutes.
After 20 minutes run cold water in pan to help eggs cool. Once cool put in refrigerator.
Note: recipe from "500 More Low Carb Recipes" by Dana Carpender.
544 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
Отзывы
It's how I boil eggs too, but I only leave them in the hot water for 18 minutes and I remove the pan from the hot surface...no darkening of the yolks and they are fully cooked.
01 окт 12 написано членом:
branychick
bon appetite !!!
04 июл 12 написано членом:
say no to fats
The shells were super easy to peel. I poked a tiny hole at one end of each egg prior to cooking. Love this recipe!
31 мар 12 написано членом:
lisaissasa
One thing I find so I don't have to put a hole in the eggs is this: If I let the eggs come to room temp before placing them in the water, they don't crack.
08 апр 11 написано членом:
weirdangel
I place my eggs into a pan filled w/COLD tap water, bring to a roiling boil, turn off the burner, cover pan and let sit for 15 min., I then run them under cold tap water briefly, then refrigerate. Works every time!
09 ноя 10 написано членом:
darlingdeb
That is the way I do it. The cold water is important because it keeps the eggs from over-cooking.
28 июл 10 написано членом:
jmstrange
2pts
15 май 10 написано членом:
Susie-Q
I raise chickens so I've always got fresh eggs. When I boil them I put a small crack in each one by gently tapping on the counter. I always put 3 tablespoons of sea salt in mine and bring to a boil for 10 minutes then drain and then run cold water on them. They come out perfect (for me anyway) each time.
20 фев 10 написано членом:
Shantamar
Martha Stewart says the correct name is Hard Cooked Eggs. Boiling is the cooking process. Also, she recommended making a small hole [nail size] in the top of each egg before setting the eggs into the cold water. After eggs are in pot, bring water to boil without covering pot. After water comes to a boil, cover pot with a lid and let set 10-12 minutes . Quickly remove pot from burner and decant hot water. Fill pot with cold water, decant. repeat a few times. Put eggs in a ice bath bowl to cool down eggs (about 5 minutes). Eggs are ready to peel or put unpeeled into refrigerator to store.
03 ноя 09 написано членом:
a44magmn
If you put just a dash of vinegar (any kind) in the water any eggs that crack will not leak.
08 июн 09 написано членом:
S-lady
1 до 10 из 17
Следующая
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Найти Больше Рецептов
Фильтровать по Типу Еды
Закуски
Завтрак
Новейшие Рецепты
написано членом:
drozdyuliya
Клубничные Вафли
Здоровый, легкий и без сахара.
написано членом:
guliada71
Вафли Творожнобанановые
Мягкий, пушистый и вкусный.
написано членом:
Аня Фёдоровна
Кабачки с Кальмарами
Быстрое и простое вкусное блюдо.
написано членом:
мааарчик
Творожный Хлеб
Просто, вкусно и малокалорийно.
Просмотреть Больше Рецептов
Найти больше рецептов Hard Boiled Eggs
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
В одной порции Hard Boiled Eggs 74 калорий.
Классификация калорий:
63% жир
, 2% углев, 35% белк.
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
308 кДж
74 ккал
Жиры
4,97г
Насыщенные Жиры
1,55г
Мононенасыщенные Жиры
1,905г
Полиненасыщенные Жиры
0,682г
Углеводы
0,38г
Сахар
0,38г
Клетчатка
0г
Белки
6,29г
Натрий
1814мг
Холестерин
212мг
Калий
67мг
4%
от РСК*
(74 кал)
Классификация калорий:
Углеводы (2%)
Жиры (63%)
Белки (35%)
* На основе РСК из 2000 калорий
Каково моё Рекомендуемое Суточное Количество?