Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
12 порция(и)
Время приготовления:
10 мин
Виды блюд:
Закуски
Завтрак
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: slease

Hard Boiled Eggs

Best way to cook hard boiled eggs ever.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Place eggs in a saucepan that they just fit into. Vary the number of eggs and size of pan as needed.
  2. Fill pan with water to just cover eggs. Add salt and set pan on burner over medium high heat.
  3. When water starts to boil turn burner off and place lid tightly on pan. Leave pan on warm burner for 20 minutes.
  4. After 20 minutes run cold water in pan to help eggs cool. Once cool put in refrigerator.
  5. Note: recipe from "500 More Low Carb Recipes" by Dana Carpender.
544 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
It's how I boil eggs too, but I only leave them in the hot water for 18 minutes and I remove the pan from the hot surface...no darkening of the yolks and they are fully cooked.
user vote
01 окт 12 написано членом: branychick
bon appetite !!!
user vote
04 июл 12 написано членом: say no to fats
The shells were super easy to peel. I poked a tiny hole at one end of each egg prior to cooking. Love this recipe!
user vote
31 мар 12 написано членом: lisaissasa
One thing I find so I don't have to put a hole in the eggs is this: If I let the eggs come to room temp before placing them in the water, they don't crack.
user vote
08 апр 11 написано членом: weirdangel
I place my eggs into a pan filled w/COLD tap water, bring to a roiling boil, turn off the burner, cover pan and let sit for 15 min., I then run them under cold tap water briefly, then refrigerate. Works every time!
user vote
09 ноя 10 написано членом: darlingdeb
That is the way I do it. The cold water is important because it keeps the eggs from over-cooking.
user vote
28 июл 10 написано членом: jmstrange
2pts
user vote
15 май 10 написано членом: Susie-Q
I raise chickens so I've always got fresh eggs. When I boil them I put a small crack in each one by gently tapping on the counter. I always put 3 tablespoons of sea salt in mine and bring to a boil for 10 minutes then drain and then run cold water on them. They come out perfect (for me anyway) each time.
user vote
20 фев 10 написано членом: Shantamar
Martha Stewart says the correct name is Hard Cooked Eggs. Boiling is the cooking process. Also, she recommended making a small hole [nail size] in the top of each egg before setting the eggs into the cold water. After eggs are in pot, bring water to boil without covering pot. After water comes to a boil, cover pot with a lid and let set 10-12 minutes . Quickly remove pot from burner and decant hot water. Fill pot with cold water, decant. repeat a few times. Put eggs in a ice bath bowl to cool down eggs (about 5 minutes). Eggs are ready to peel or put unpeeled into refrigerator to store.
user vote
03 ноя 09 написано членом: a44magmn
If you put just a dash of vinegar (any kind) in the water any eggs that crack will not leak.
user vote
08 июн 09 написано членом: S-lady
1 до 10 из 17 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Закуски Завтрак

Новейшие Рецепты

написано членом: drozdyuliya
Здоровый, легкий и без сахара.
написано членом: guliada71
Мягкий, пушистый и вкусный.
написано членом: Аня Фёдоровна
Быстрое и простое вкусное блюдо.
написано членом: мааарчик
Просто, вкусно и малокалорийно.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Hard Boiled Eggs 74 калорий.
Классификация калорий: 63% жир, 2% углев, 35% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
308 кДж
74 ккал
Жиры
4,97г
Насыщенные Жиры
1,55г
Мононенасыщенные Жиры
1,905г
Полиненасыщенные Жиры
0,682г
Углеводы
0,38г
Сахар
0,38г
Клетчатка
Белки
6,29г
Натрий
1814мг
Холестерин
212мг
Калий
67мг
4%
от РСК*
(74 кал)
4% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (2%)
 
Жиры (63%)
 
Белки (35%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.