Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
30 мин
Время приготовления:
1 ч.
Виды блюд:
Основные Блюда
Гарниры
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: amryk

Mushroom & Rice Casserole

Hearty mushroom casserole with rice, sour cream, cottage cheese and spices topped with parmesan.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 350° F (175° C). Rub a medium-large baking dish (around 9x13") with a bit of olive oil or butter and set aside.
  2. In a large skillet over medium-high heat, sauté the mushrooms in olive oil sprinkled with a couple pinches of salt. Stir every minute or so until the mushrooms have released their liquid and have browned a bit.
  3. Add the onions and cook for another 4 or 5 minutes or until they are translucent. Stir in the garlic, cook for another minute and remove from heat. Add the rice (room temperature) to the skillet and stir until combined.
  4. In a medium bowl whisk together the eggs, cottage cheese, sour cream and salt.
  5. Combine the rice mixture and cottage cheese mixture in a large bowl, stir until well combined and then turn out into the prepared baking dish.
  6. Sprinkle with 2/3 of the parmesan cheese, cover with foil and place in oven for 30 minutes. Remove foil and bake for another 20 or 30 minutes more or until hot throughout and golden along the edges.
  7. Sprinkle with the chopped tarragon, and the remaining parmesan and enjoy.
  8. Note: based on recipe from 101 Cookbooks blog.
618 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I substituted greek yogurt for sour cream and only did 2 cups of rice with 1 1/5 cups of cottage cheese.
user vote
14 янв 13 написано членом: Jbook
What is the serving Size?
user vote
02 янв 12 написано членом: laural7l9
Ooops I just realized why it was dry I did not cook rice first...dumb dumb. It was still good, just a little dry :)
user vote
28 фев 11 написано членом: tjaney
This was OK. Servings were so small we needed to eat two so we were full. It looked kind of weird in the dish also.
user vote
23 фев 10 написано членом: The Next Number
I love this! I cook the brown rice in low sodium chicken broth for a little extra flavor, but it's good either way! Leftovers freeze well.
user vote
04 янв 10 написано членом: Av8trix
My daughter made this last night & it tasted wonderful! I had the leftovers today but there wasn't very much left since my hubby had seconds. I think we will be having this quite often.
user vote
14 апр 09 написано членом: wisegal
I fixed it tonight. I loved it and so did my parents (even Dad, who does not like sour cream or cottage cheese). Thanks for the recipe!
user vote
13 апр 09 написано членом: ErikaPlease

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда Гарниры

Новейшие Рецепты

написано членом: Olga.mixalna
Нежный, вкусный и низкоуглеводный рецепт.
написано членом: Lela_2024
Кремовый, вкусный и низкокалорийный.
написано членом: LydmilaOgneva
Легкий, мягкий и вкусный рецепт.
написано членом: Olchik39A
Натурально сладкое лакомство для завтрака с нежной текстурой и золотисто-коричневым послевкусием.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Mushroom & Rice Casserole 209 калорий.
Классификация калорий: 39% жир, 43% углев, 19% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
873 кДж
209 ккал
Жиры
9,05г
Насыщенные Жиры
4,144г
Мононенасыщенные Жиры
3,509г
Полиненасыщенные Жиры
0,793г
Углеводы
22,3г
Сахар
1,54г
Клетчатка
1,8г
Белки
9,79г
Натрий
351мг
Холестерин
67мг
Калий
285мг
10%
от РСК*
(209 кал)
10% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (42%)
 
Жиры (39%)
 
Белки (19%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.