Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
6 порция(и)
Время Подготовки:
5 мин
Время приготовления:
15 мин
Виды блюд:
Супы
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: Reina Estrella

Broccoli Cheese Soup

A wonderful low carb cheesy broccoli soup.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Bring broccoli and broth to boil, simmer for 5 minutes.
  2. Add cheese cubes and heat on low until cheese melts.
  3. Add salt and pepper to taste.
  4. If soup is too thick, add heavy cream to thin to desired consistency.
511 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
6 weight watcher points
user vote
19 авг 14 написано членом: Cynsew
Family liked it. Can really taste the fresh broccoli.Had to go easy with the salt,a little goes a long way.
user vote
01 июл 13 написано членом: Ledyard1
I made this with reduced fat shredded cheddar cheese and it clumped up really bad and stuck to the spoon and the broccoli. Next time I think I will try Reduced Fat Velveeta. The same amount has only 729 calories compared to the 816 calories that is in the cheddar cheese the recipe calls for and it will probably melt a lot better!
user vote
23 мар 13 написано членом: mlg0417
I loved this recipe! I used regular shredded cheese and had no problem with it melting. I also used fresh broccoli and left bigger chunks because I love broccoli! I melted my cheese into the cream in the microwave, so maybe that is why it melted better!
user vote
16 ноя 12 написано членом: crazylady33
Love this recipe, can't wait to make it. On atkins though I would sub the lf cheese for full fat. Takes total carb down to 4.5 per serving.
user vote
19 апр 12 написано членом: scubajeep
it seems ok but can I eat this in phase 1
user vote
05 мар 12 написано членом: oshoosho
I found that if the cheese is 'clumping' to use a spoon with holes in it, and using a blender, pull out most of the large pieces of broccoli and cheese and pulse into a blender making it almost like a paste then pour it back into the main pot while it's cooking. Made it much smoother and Oh So Good! Yum Yum! My very first attempt at making a soup with cheese and I surprised myself how good it turned out.
user vote
19 дек 10 написано членом: zMouseHeart
6pts
user vote
17 май 10 написано членом: Susie-Q
Sounds great! I love soup.
user vote
20 ноя 07 написано членом: sararay
This rocks! I used kraft melts american and cheddar cheese along with a little normal mild cheddar. Husband doesn't know why i chopped broccoli so small but oh well. I have a food chopper and it really helps. Oh I also chopped up a chicken breast and put it in there.
user vote
20 ноя 07 написано членом: sweetsin
1 до 10 из 19 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Супы

Новейшие Рецепты

написано членом: gaika-ann
Сладкий, мягкий и пушистый.
написано членом: Sova Alina
Полезный, вкусный и простой рецепт.
написано членом: pavlovayuliya2702
Легко, быстро и вкусно.
написано членом: polyanskih.e
Мягкий, вкусный и безглютеновый.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Broccoli Cheese Soup 241 калорий.
Классификация калорий: 57% жир, 19% углев, 24% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1008 кДж
241 ккал
Жиры
15,67г
Насыщенные Жиры
9,666г
Мононенасыщенные Жиры
4,498г
Полиненасыщенные Жиры
0,636г
Углеводы
11,71г
Сахар
6,17г
Клетчатка
2,8г
Белки
15,23г
Натрий
1326мг
Холестерин
57мг
Калий
539мг
12%
от РСК*
(241 кал)
12% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (19%)
 
Жиры (57%)
 
Белки (24%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.