Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
15 порция(и)
Время Подготовки:
10 мин
Время приготовления:
15 мин
Виды блюд:
Стартеры
Гарниры
Закуски
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: modernromantiks

Bacon and Cheese Stuffed Mushrooms

These delicious stuffed mushrooms are also great refrigerated or reheated.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Take the stems out of mushrooms, reserving 4 of the stems. Clean mushrooms, set aside.
  3. Chop onion and reserved stems.
  4. Fry bacon until crisp, reserving grease.
  5. Cook onion and stems in grease until tender.
  6. Crumble bacon into soft cream cheese.
  7. Scoop some of mixture into each mushroom cap.
  8. Bake for about 10-15 minutes on baking sheet, and then broil to brown the tops.
613 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
3 months into KETO macros here fit very nicely also tasty ingredients
user vote
15 май 14 написано членом: skwatch
This is a very tasty dish, the rest of my family loved it too
user vote
18 июл 12 написано членом: esmithhouser
good but I think I would add some mozarella and less cream cheese next time. still good
user vote
08 июн 12 написано членом: ldevany
I did a little adjustment - instead of onion and cream cheese, I used a little ground beef and shredded cheddar. I coated the outside of the mushrooms with olive oil. It didn't take long and the carbs were fewer.
user vote
22 апр 12 написано членом: Rdrunr557
The stuffing alone makes an awesome chip dip. I've been using it with the crunchy oven baked rice crackers and its sooo tasty. Bringing the mushroom version to Easter dinner.
user vote
08 апр 12 написано членом: Dani_Suave
Love, love, love these!
user vote
16 мар 12 написано членом: LaPrieta
OMG, these were so good. I'm a mushroom lover. I used non-fat cream cheese and Hormel crumbled bacon. No cooking of onion and bacon in grease. Took less time to make. VERY GOOD
user vote
02 мар 12 написано членом: crazy4moolah
3 pts
user vote
03 дек 11 написано членом: mama mel
Oh my goodness!!! This was a great recipe! I did also cut the cheese in half so I got more onion and bacon flavors. My kids loved it and I had to stop myself from eating them all!!!
user vote
17 окт 11 написано членом: MDoletina
I changed this recipe a little by using sausage instead of bacon and added a bit of mozzarella. The cream cheese seemed to be a bit heavy although I can't quite put my finger on what would've added at little "punch" to the mixture. Overall it's a pretty good recipe but I probably won't make again.
user vote
04 апр 11 написано членом: p.easter
1 до 10 из 22 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Стартеры Гарниры Закуски

Новейшие Рецепты

написано членом: ольга толстова@86
Полезное, вкусное и низкоуглеводное блюдо.
написано членом: alexandrabar2
Вкусный, малокалорийный, простой в приготовлении.
написано членом: lemon_ka
Нежный, пушистый и вкусный завтрак.
написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Bacon and Cheese Stuffed Mushrooms 93 калорий.
Классификация калорий: 83% жир, 6% углев, 11% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
390 кДж
93 ккал
Жиры
8,74г
Насыщенные Жиры
4,464г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
3,003г
Полиненасыщенные Жиры
0,603г
Углеводы
1,51г
Сахар
0,53г
Клетчатка
0,2г
Белки
2,62г
Натрий
109мг
Холестерин
22мг
Калий
98мг
5%
от РСК*
(93 кал)
5% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (6%)
 
Жиры (83%)
 
Белки (11%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.