Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
12 порция(и)
Виды блюд:
Десерты
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: dwhummers

Cheesecake Filling

An awesome filling for cheesecake.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Beat cream cheese and Splenda on medium speed for 4 minutes. Add the eggs and vanilla and beat well on high speed for 5 more minutes, making sure to scrape the sides of the bowl. On medium speed, add the cream and beat 3 more minutes.
  3. Pour batter in pan and place in a larger pan. Pour hot water into larger pan until it reaches halfway up the sides of the pan. Bake for 45 minutes at 350 °F.
  4. Then turn the oven off, leaving the oven door slightly opened for 1 hour.
  5. Remove from oven, cover, and refrigerate for several hours or overnight.
  6. Add topping of your choice but remember to count the carbs.
  7. As an optional sour cream topping; take a cup sour cream, a tablespoon Splenda, 1/2 teaspoon vanilla extract. Blend all together. Either spread on top of cake after baking 45 minutes and cooling 5 minutes. Return cake to the oven for another 5 minutes before turning off the oven, cracking the door, and letting cake cool for 1 hour; or serve cold and on the side.
  8. Source: recipe from Dana Carpender's 500 more Low-Carb Recipes.
224 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Splenda is *very* bad. Other than that the recipe looks wonderful, and I think you could substitute stevia.
user vote
26 янв 11 написано членом: Channah1973
Thank you determinedmindy. People, READ the recipes. Especially a pie or cake. Just divide it out, very simple. They are the easiest to figure. Other foods need a serving size or amount, but pies and cakes is a no-brainer, plus it IS on the recipe!
user vote
05 апр 10 написано членом: The Next Number
You simply divide the total in to 12 portions. Each serving is 1/12th.
user vote
09 мар 10 написано членом: DeterminedMindy
Thats what gets me too! None of the recipe's tell the serving size
user vote
13 сен 09 написано членом: indiehjarta
sounds good, but whats the total serving size?? Is one recipe 8 servings??
user vote
27 май 09 написано членом: aromans
I added a pecan crust and it was great! No one could believe it was Sugar Free!
user vote
11 апр 08 написано членом: dwhummers

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Десерты

Новейшие Рецепты

написано членом: milanka89li
Вкусно, легко и быстро.
написано членом: Olchik39A
Натурально сладкое лакомство для завтрака с нежной текстурой и золотисто-коричневым послевкусием.
написано членом: anna.gr92
Восхитительный вкус со сливочным, сладким сырным привкусом в каждом кусочке.
написано членом: Зоя Аоексеенко
Быстрый, простой и вкусный завтрак.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Cheesecake Filling 265 калорий.
Классификация калорий: 84% жир, 6% углев, 10% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1109 кДж
265 ккал
Жиры
25,1г
Насыщенные Жиры
15,255г
Мононенасыщенные Жиры
7,273г
Полиненасыщенные Жиры
1,081г
Углеводы
3,85г
Сахар
1,99г
Клетчатка
Белки
6,58г
Натрий
195мг
Холестерин
146мг
Калий
98мг
13%
от РСК*
(265 кал)
13% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (6%)
 
Жиры (84%)
 
Белки (10%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.