Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
10 порция(и)
Время Подготовки:
30 мин
Время приготовления:
45 мин
Виды блюд:
Десерты
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: luvinlife09

Pumpkin Cheesecake

A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Let cream cheese and eggs come to room temperature.
  2. Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
  3. Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
  4. Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
  5. Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
  6. Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
  7. Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
  8. Note: serve with whipped topping if desired.
175 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
This sounds really good.I need to try it!
user vote
19 мар 13 написано членом: yankgal46
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
user vote
04 ноя 12 написано членом: Mokakiss
Made enough for two cheesecakes*
user vote
06 сен 12 написано членом: smrowmrow
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
user vote
06 сен 12 написано членом: smrowmrow
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
user vote
28 авг 12 написано членом: angiekae68

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Десерты

Новейшие Рецепты

написано членом: artblonde
Вкусно и полезно.
написано членом: natalia__777
Жевательный, полезный и легкий.
написано членом: Леночка1982
Нежный, пушистый и вкусный.
написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Pumpkin Cheesecake 277 калорий.
Классификация калорий: 81% жир, 8% углев, 11% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1157 кДж
276 ккал
Жиры
25,42г
Насыщенные Жиры
15,417г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
7,269г
Полиненасыщенные Жиры
1,07г
Углеводы
5,92г
Сахар
2,02г
Клетчатка
Белки
7,76г
Натрий
252мг
Холестерин
138мг
Калий
194мг
14%
от РСК*
(276 кал)
14% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (8%)
 
Жиры (81%)
 
Белки (11%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.