Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
10 порция(и)
Время Подготовки:
10 мин
Время приготовления:
1 ч.
Виды блюд:
Основные Блюда
Обед
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: jibber_jammer

Spinach and Chicken Manicotti

A wonderful combination of pasta, ricotta and marble cheese, tender chicken breast and leafy spinach covered with a perfect tomato sauce.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Boil the manicotti pasta in water for about 6 minutes.
  2. Meanwhile, mix together the ricotta cheese, spinach, chicken and spices to taste (add chili powder too if you like).
  3. Drain the pasta carefully and as soon as you can handle touching them, lay out on the counter to avoid crushing and getting stuck together.
  4. Holding the noodles with your finger blocking one end and cupping the rest, gently stuff them with the spinach mixture with a fork.
  5. Place them in rows in a greased pan (Pam works great). Cover with spaghetti sauce.
  6. Add 1/2 cup water to baking dish and cover with tinfoil (this will let the pasta absorb the additional moisture.)
  7. Bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes and remove the cover.
  8. Sprinkle with cheese of your choice and bake until almost all additional moisture is gone and the cheese is nice and gooey. Serve with a side of salad or steamed vegetables.
2374 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I would have this again, but I had to adjust it some decrease pepper increase the ricotta 1/4 cup with 2 cups spinach and the chicken wouldn't mix together.
user vote
15 май 23 написано членом: bobswido
There must be something wrong with the amount of pepper...had to throw the dish out!
user vote
14 окт 14 написано членом: phofant
My husband made this dish for us tonight and the pepper was SO overpowering, we had to throw it away. Three tablespoons was way too much!! Since the recipe was easy and the appearance of the dish was attractive, I will try it again at a later date with way less pepper.
user vote
10 июн 13 написано членом: swray417
Soooo good!!!! But for some reason my pie was kinda soggy?
user vote
16 май 13 написано членом: Autumnhollis
I didnt put on as much spice but must say super super super good! Will be making this and many other variations in the future...thanks for introducing me to manicotti
user vote
14 ноя 12 написано членом: Gisme
this was GREAT I did make some changes instead of the mushroom sauce I used Alfredo and Mozzerella instead of the marble and added mushrooms. also using a rotisserie chicken added flavor and saved on time. I will make this again soon!!
user vote
08 окт 12 написано членом: IMAPYT
I made 6 mannicotti shells. I used half riccotta and half greek yogurt. I didnt add water because it would be too soupy.
user vote
05 сен 12 написано членом: Jbook
Way to spicy. I'm the type of cook who follows recipes to the letter and the below three spices and their measurements where out of proportion. 2 tablespoons garlic powder 2 teaspoons ground oregano 3 tablespoons pepper
user vote
11 июл 12 написано членом: RONHUSK15
I was really looking forward to trying this, I still am but if you actually total up the amount of callories this makes its around 1000. 2oz of manicotti pasta is only 3 pieces, how on earth can that be divided into 10 servings...
user vote
31 май 12 написано членом: Jessica02
OUTSTANDING IN IT'S FIELD :) rso747
user vote
18 апр 12 написано членом: rs0747
1 до 10 из 42 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда Обед

Новейшие Рецепты

написано членом: Алия Василек
Мягкий, легкий и простой рецепт завтрака.
написано членом: vera bisterfeld
Быстрый, легкий и вкусный завтрак.
написано членом: polyanskih.e
Мягкий, вкусный и безглютеновый.
написано членом: pavlovayuliya2702
Легко, быстро и вкусно.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Spinach and Chicken Manicotti 117 калорий.
Классификация калорий: 31% жир, 45% углев, 25% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
490 кДж
117 ккал
Жиры
4,08г
Насыщенные Жиры
1,27г
Транс-Жиры
0,04г
Мононенасыщенные Жиры
1,668г
Полиненасыщенные Жиры
0,473г
Углеводы
13,38г
Сахар
5,3г
Клетчатка
2,3г
Белки
7,37г
Натрий
106мг
Холестерин
16мг
Калий
259мг
6%
от РСК*
(117 кал)
6% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (44%)
 
Жиры (31%)
 
Белки (25%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.