Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
15 порция(и)
Время Подготовки:
5 мин
Время приготовления:
1 ч.
Виды блюд:
Супы
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: QnChunkie

Lentil with Mixed Vegetables Soup

Relatively quick, easy, and very inexpensive lentil soup with assorted veggies.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Rinse the dry lentils, drain, and place in a large stock with about 4 tablespoons of salt in a pot with water covering the lentils and about 3 inches above.
  2. Bring to a boil, then add the carrots, onions and potatoes. Reduce heat so soup is at a steady simmer.
  3. After about 40 minutes, add the corn (frozen or canned) and check lentils to see if they are soft through. If not just check them every 10 minutes until they are ready.
  4. Check to see if the soup needs salt. Once it tastes ready, serve hot.
  5. You can squeeze fresh lime juice into the soup, Tabasco, Sriracha, anything you think will enhance the flavor. Enjoy!
  6. Note: feel free to add or substitute vegetables as you see fit. This recipe will make a lot of very versatile soup, which also freezes and refrigerates well.
252 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
This soup is very rich in nutrients, and by putting no salt at all, just add black pepper and turmeric…soooo good!!!
user vote
01 фев 15 написано членом: demetra bengle
I eliminated potatoes and put less salt and it was good ..really good
user vote
06 окт 11 написано членом: yunbug13
4 tablespoons of salt for 15 servings seems a little high. It is just as good without all that salt but I only used 1 potato instead of 2 and eliminated the corn due to my low carb diet. Voila! You have traditional lentil soup. But it's good.
user vote
17 июн 11 написано членом: oldrnwisr1
omg 78% sodium! o.o for a meal....
user vote
10 авг 10 написано членом: MrBritneySpears
Way too much carb for this plan. But it sounds really good.
user vote
01 фев 10 написано членом: Lainey25
I love that I can even blend this up for a tasty veggitable smoothie on the run. I've also substituted green sea salt for stronger flavoring
user vote
31 янв 10 написано членом: MGeis
waaay too much sodium, but I will use salt-free seasoning and love it
user vote
17 авг 09 написано членом: ZeFrances

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Супы Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: milanka89li
Вкусно, легко и быстро.
написано членом: AlenaKuzovleva
Легкий и полезный летний рецепт.
написано членом: albinashain
Влажное, нежное и приятное лакомство с каждым кусочком.
написано членом: fantaziu
Насыщенный, кремовый и низкокалорийный рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Lentil with Mixed Vegetables Soup 225 калорий.
Классификация калорий: 3% жир, 73% углев, 24% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
940 кДж
225 ккал
Жиры
0,79г
Насыщенные Жиры
0,123г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
0,148г
Полиненасыщенные Жиры
0,374г
Углеводы
41,8г
Сахар
3,6г
Клетчатка
15,9г
Белки
13,48г
Натрий
1881мг
Холестерин
0мг
Калий
784мг
11%
от РСК*
(225 кал)
11% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (73%)
 
Жиры (3%)
 
Белки (24%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.