Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
24 порция(и)
Время Подготовки:
45 мин
Время приготовления:
3 часов 5 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Закуски
Другие
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: Nolasmilee

Whole Wheat Dinner Rolls (Almost Vegan)

These rolls are respectively low in calories, crisp on the outside, and soft on the inside. They're great for special occasions or rounding out veggie soup.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Dissolve yeast in a large bowl with warm water. Let stand for about 12 minutes until it appears creamy. Blend bananas and oil until combined. Let egg sit out to come to room temperature.
  2. Mix sweetener (like Splenda), salt, oil and banana blend, and half of flour into yeast. Slowly add the other half of flour until the dough pulls away from the bowl. Turn dough out onto a lightly floured surface and knead about 15 minutes. Dough should be smooth and slightly elastic.
  3. Spray large bowl and dough with cooking spray (like Pam). Cover with a light-weight damp cloth and let rise for about an hour until doubled in size. Punch the dough down, recover, and let rise another hour until doubled in size again (Do Not Skip).
  4. Meanwhile, decide on dough presentation. For pull apart rolls spray a muffin tin with cooking spray (need 24 muffin cups). Punch down dough and divide into 24 equal parts. (Quarter, then divide each quarter into six). Roll each section out into a long log about 8 inches, and cut into 8 pieces. Pack pieces into muffin tin.
  5. Let rise uncovered for about 40 minutes until doubled in size. (Do Not Skip).
  6. Beat egg well. Gently brush egg over top of rolls for shiny finish. Bake at 400 °F (200 °C) for about 20 minutes or until slightly brown. (for vegan rolls, skip the egg and spray tops with cooking spray).
  7. Note: You can shape the dough many different ways, from round balls to whole loaves. You can even braid the logs, but don't forget to correct the serving size. For different presentations you will need to adjust the baking time.
55 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Sounds great. Anything bread/rolls is my weakness. Cannot wait to try it.
user vote
11 сен 11 написано членом: mare414

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Хлеб и Хлебобулочные Изделия Закуски Другие

Новейшие Рецепты

написано членом: LydmilaOgneva
Легкий, мягкий и вкусный рецепт.
написано членом: Kotofat555
Прекрасная замена хлеба на завтрак.
написано членом: dev4ulya87
Вкусно и полезно, идеально подходит для еды в любое время дня.
написано членом: Olchik39A
Натурально сладкое лакомство для завтрака с нежной текстурой и золотисто-коричневым послевкусием.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Whole Wheat Dinner Rolls (Almost Vegan) 118 калорий.
Классификация калорий: 21% жир, 66% углев, 12% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
492 кДж
118 ккал
Жиры
2,96г
Насыщенные Жиры
0,466г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
1,792г
Полиненасыщенные Жиры
0,457г
Углеводы
20,59г
Сахар
1,32г
Клетчатка
3,3г
Белки
3,81г
Натрий
68мг
Холестерин
9мг
Калий
144мг
6%
от РСК*
(118 кал)
6% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (67%)
 
Жиры (21%)
 
Белки (12%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.