Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
10 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: k8yk

Cayenne Peanut Butter Pasta with Sundried Tomato and Broccoli

A spicy pasta dish that can be served either hot or cold. The combined flavor of peanut, garlic and hot pepper is unusual and satisfying.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Mince garlic and finely chop peppers. Use more peppers to taste (I use 3 habanero peppers as well).
  2. In a small pan, heat oil over medium heat and cook garlic and peppers for 3-5 minutes. Set aside.
  3. In a small sauce pan, add 1/2 cup of water, rice vinegar, soy sauce and cayenne pepper to taste. Bring to boil.
  4. Remove from heat and add peanut butter (about 1/2 jar). Stir until creamy. It will be a strange consistency as the peanut butter melts, but don't worry it will smooth out.
  5. Stir in cooked garlic and peppers. Set aside.
  6. Boil water for pasta in a large pot. Add pasta and broccoli, cut in spears. Cover. Drain when cooked and return to pot.
  7. Add peanut butter sauce to pasta broccoli mix and sliced sun-dried tomatoes. Mix well.
  8. Allow to cool for at least 10 minutes before serving. Also great served cold.
87 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Loved it. Great pasta dish with a little kick.
user vote
14 янв 11 написано членом: JParis
This is dangerously delicious! I did end up adding a little extra vinegar and soy sauce to the peanutbutter, it was a tad too thick for me.
user vote
21 июн 10 написано членом: TheChunkyOne
Pasta and peanuts - a double whammy on the Ancient European diet
user vote
26 май 10 написано членом: Runesinger
i modified the peanut sauce a bit by using vegetable broth instead of water and i added more than called for. would use less peanut butter next time. overall it was a hit! i really liked that my 2 yr old son ate the brocoli since he liked the sauce it was covered in!
user vote
12 май 10 написано членом: ksprincess82
Careful with portions on this dish!
user vote
24 апр 10 написано членом: k8yk

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: lemon_ka
Нежный, пушистый и вкусный завтрак.
написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.
написано членом: artblonde
Вкусно и полезно.
написано членом: Sova Alina
Полезный, вкусный и простой рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Cayenne Peanut Butter Pasta with Sundried Tomato and Broccoli 476 калорий.
Классификация калорий: 30% жир, 55% углев, 16% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1992 кДж
476 ккал
Жиры
16,25г
Насыщенные Жиры
2,651г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
7,228г
Полиненасыщенные Жиры
4,876г
Углеводы
67,26г
Сахар
9,69г
Клетчатка
8,3г
Белки
19,55г
Натрий
1092мг
Холестерин
0мг
Калий
731мг
24%
от РСК*
(476 кал)
24% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (54%)
 
Жиры (30%)
 
Белки (16%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.