Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
20 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Десерты
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: rlfd141

Flourless Chocolate Cake

A decadent, guilt free chocolate cake without flour or sugar.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 350° F (175° C).
  2. Coat a 9" springform pan with butter-flavored cooking spray.
  3. In bowl of an electric mixer, beat egg whites on high until stiff, glossy peaks form.
  4. Microwave chocolate in microwave-safe bowl on high for 1 to 2 minutes. Stir until smooth.
  5. Scrape into a mixing bowl. Stir in cocoa, nuts, Splenda, sour cream, eggs, and vanilla extract. With a spatula, fold in egg whites.
  6. Spoon batter into prepared pan and gently smooth top. Bake for 30 minutes and cool.
  7. Loosen edges of pan and remove cake. Cake will deflate.
  8. Note: if you'd like, serve warm with low carb ice cream or fresh whipped cream, or simply dust with icing sugar.
822 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I think eliminating the walnuts ( and their calories ) and underbaking after refridgerating would make a brownie of sorts. You could always sprinkle with splenda if it was not sweet enough. I like dark chocolate so it is good for me!
user vote
02 янв 17 написано членом: Annyoakly
I'd avoid spelenda at the cost of my life its another artificial sweetener that deserves its death promoting properties..Use Stevia or any other "all natural" sweetener to live though many more deserts
user vote
30 июл 12 написано членом: Alando
No flour? This is awesome! This is genius. A chocolate cake without as many carbs or unhealthy white flour!
user vote
30 янв 12 написано членом: chantelb
This is really bitter chocolate which my husband loves---agree that the raspberries are necessary and the chilling in the fridge as well plus a dollop of FF cool whip perhaps would help it a bit.
user vote
27 фев 11 написано членом: jmg1982
this was delicious. I used pecans and egg beaters, wonderful
user vote
18 янв 11 написано членом: kkas
I made this last night but it came out very dry. I couldn't eat it with out having something to wash it down with. It smelled great while cooking but very disappointed with the taste. I am going to try this recipe again but tweek it a bit to help it retain some moisture.
user vote
16 дек 10 написано членом: MaryO102607
I have made this before (slightly different recipe) and I found it is delicious, but can be improved by chilling overnight (the texture becomes very stodgy and satisfying) and adding berries, especially raspberries, to the bottom of the pan, before you pour on the cake mixture. The sweet/tart taste cuts really nicely through the bitter chocolate. If you want something a little sweeter, then try soaking some currants or dried apricots in apple juice over night and using them instead of the raspberries. If you do use fruit, then place a plate in the bottom of the oven, as sometimes spring form cake tins can leak.
user vote
26 окт 10 написано членом: buttercreambunny
Maybe I still have an overactive sweet tooth? This was wayyyy to bitter for my taste. YUK :(
user vote
23 июн 10 написано членом: m0oo
Good! But somehow I think I cooked it a little too much. It was slightly dry. To fix I drizzled some sugar free chocolate syrup. Delish, but definitely will add more splenda next time.
user vote
05 июн 10 написано членом: TerriQ
Not exactly the Ancient European diet type of food, but it looks very dietetic with the splenda option, and I can eat it with my wheat allergies.
user vote
01 июн 10 написано членом: Runesinger
1 до 10 из 11 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Хлеб и Хлебобулочные Изделия Десерты

Новейшие Рецепты

написано членом: Оксана7391
Вкусный, мягкий, легко готовится.
написано членом: alexandrabar2
Вкусный, малокалорийный, простой в приготовлении.
написано членом: gaika-ann
Сладкий, мягкий и пушистый.
написано членом: ольга толстова@86
Полезное, вкусное и низкоуглеводное блюдо.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Flourless Chocolate Cake 189 калорий.
Классификация калорий: 69% жир, 16% углев, 15% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
791 кДж
189 ккал
Жиры
16,34г
Насыщенные Жиры
7,374г
Мононенасыщенные Жиры
2,092г
Полиненасыщенные Жиры
3,741г
Углеводы
8,5г
Сахар
0,52г
Клетчатка
3,2г
Белки
7,78г
Натрий
60мг
Холестерин
59мг
Калий
135мг
9%
от РСК*
(189 кал)
9% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (16%)
 
Жиры (69%)
 
Белки (15%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.