Время Подготовки: 15 мин
Время приготовления: 30 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
|
A low-carb substitute for sliced bread that's very useful for making sandwiches, burgers and bread pudding.
Ингредиенты
Способ Приготовления
- Pre-heat oven to 300 °F (150 °C).
- Separate the yolks from the whites. Add the cream of tartar to the yolks and beat until stiff.
- In a different bowl, combine yolks, sweetener (like Splenda), salt and cream cheese.
- Using a spatula, gently fold the egg yolk mixture in to the white mixture, taking care not to break down the whites.
- Spoon six mounds of the mixture on to a cookie sheet coated with non-stick cooking spray. Flatten slightly.
- Bake for 30 minutes. Allow to cool a few minutes on the cookie sheet before moving to a cooling rack.
- Note: based on a recipe from Cleochatra The Lighter Side of Low-Carb Blog
662 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Отзывы
Preferring a savory roll instead of a sweet roll, I left out the sweetener and the salt, added 1/4 tsp onion powder, 1/8 tsp dry mustard, and 1/4 tsp dried dill. Great bread substitute!
11 июн 13 написано членом: RavenSoul69
|
I think this will be very helpful. I like the flavor too. They remind me of the egg bisquits my grandmothers used to get from Stell D'oro brand . I loved their anginetti!!!!!
13 апр 13 написано членом: Merrywinkle
|
just awesome! to clarify. the cream of tartar goes in the whites. everything else in the yolks,then fold.
19 мар 13 написано членом: sondca
|
I made these today...they are disgusting. They smell so bad I couldn't even put them up to my mouth without holding my breath. They just taste nasty!!
28 май 12 написано членом: Honeywife
|
My daughter has to go gluten free, so I'm willing to try anything to make a bread substitute for her.
03 янв 12 написано членом: Mcat62
|
|
These are going to be a game changer for me!! I am in love. I am also eating a turkey sandwich. Amazing. Thank you, thank you, thank you.
27 мар 11 написано членом: kcorb
|
Step 2: Separate the yolks from the whites. Add the cream of tartar to the yolks and beat until stiff.
Should read: Separate the yolks from the whites. Add the cream of tartar to the EGG WHITES and beat until stiff. Do not allow the yolks to come into contact with the egg whites while beating or they may break down.
Otherwise this is a fantastic recipe.
18 мар 11 написано членом: dreama
|
This was fun to make! Whipping egg whites was a workout in itself. I found that the ones I put on the cookie sheet came out flat, but the ones I put in a muffin tin were perfect! Little fluffy biscuits. I look forward to playing with this recipe and doing it again.
The directions state to add the cream to the yolk. It should be added to the WHITES and beaten until stiff. I hope this helps those confused.
01 ноя 10 написано членом: firegirl789
|
please explain the whites/ yolk part of the instructions, it makes no sense
26 окт 10 написано членом: jenni_c1978
|
|
|
|
|
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
|
|
|
Найти Больше Рецептов
|
Фильтровать по Типу Еды
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Новейшие Рецепты
Мягкий и вкусный, идеально подходит к кофе.
|
Здоровый, вкусный и легкий.
|
Жевательный, полезный и легкий.
|
Простой, быстрый и легкий рецепт.
|
|
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
В одной порции Revoloopsie Rolls 87 калорий.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Классификация калорий: 77% жир, 4% углев, 19% белк. |
|
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
Энергетическая ценность
364 кДж
87 ккал
Жиры
7,43г
Насыщенные Жиры
3,888г
Мононенасыщенные Жиры
2,347г
Полиненасыщенные Жиры
0,52г
Углеводы
0,76г
Сахар
0,36г
Клетчатка
0г
Белки
4,22г
Натрий
103мг
Холестерин
122мг
Калий
60мг
Классификация калорий:
Углеводы (4%)
Жиры (77%)
Белки (19%)
|
|
* На основе РСК из 2000 калорий
|