Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
30 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Завтрак
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: NinaV

Mushrooms and Spinach Quiche

Lightened up version of a favorite classic recipe.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 400° F (200° C). Shred the potato and cheese, set cheese aside.
  2. Spray a 9-inch glass or ceramic pie dish with non-stick spray (like Pam). Toss potatoes with 1 teaspoon oil and about 1/8 tsp each salt and pepper.
  3. Press into an even layer in pie dish, up the sides like a crust. Bake until golden brown at the edges and dry, about 20 minutes. Let cool.
  4. While the crust is baking, chop the onions and mushrooms, set aside.
  5. After the crust is done baking, lower the oven to 325° F (160° C). . Heat 1/2 tbsp oil in a large skillet, preferably non-stick, over medium heat. Add onion and cook until softened and golden, about 5 minutes. Add remaining oil and mushrooms and cook, stirring, until mushrooms release their liquid and most of the liquid evaporates, about 8 minutes. Add spinach and 1/4 teaspoon each salt and pepper, and cook, stirring, just until spinach wilts, about 30 seconds. Let cool slightly.
  6. Whisk together eggs, milk and remaining 1/8 teaspoon salt and pepper. Spread the mushroom mixture in an even layer in the pie dish, and top with an even layer of the cheese. Pour in egg mixture.
  7. Bake until firm around the edges but still wobbly in the center, about 20 minutes. Let cool, and serve warm or at room temperature.
  8. Note: you can also substitute other vegetables if you want some variety such as bell peppers and asparagus. Try substituting goat cheese or feta instead of gruyere for a salty kick of flavor. If you are watching the sodium, half the amount of salt, but keep all the pepper, it will still be very flavorful.
128 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I added chicken breast to the recipe, its wonderful, i love love love it
user vote
26 июл 10 написано членом: Sagura
I doubled the amount of cheese and it still wasn't quite cheesy enough for me... Otherwise it was pretty good.
user vote
13 апр 10 написано членом: Shna99
Looks really yummy! Looks like I'll be making this for sure
user vote
04 мар 10 написано членом: pureheiress
One of my favorites.
user vote
28 янв 10 написано членом: NinaV

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда Завтрак

Новейшие Рецепты

написано членом: DaryaShevchuk
Сладкий и вкусный, идеально подходит для десерта.
написано членом: Amiumi146
Мягкий, пушистый и вкусный.
написано членом: tatyana_mt
Легко, вкусно и просто.
написано членом: fantaziu
Насыщенный, кремовый и низкокалорийный рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Mushrooms and Spinach Quiche 249 калорий.
Классификация калорий: 44% жир, 35% углев, 21% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1043 кДж
249 ккал
Жиры
12,67г
Насыщенные Жиры
4,075г
Мононенасыщенные Жиры
6,098г
Полиненасыщенные Жиры
1,425г
Углеводы
22,48г
Сахар
7,03г
Клетчатка
3,9г
Белки
13,16г
Натрий
467мг
Холестерин
172мг
Калий
694мг
12%
от РСК*
(249 кал)
12% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (35%)
 
Жиры (44%)
 
Белки (21%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.