Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
12 порция(и)
Время Подготовки:
1 ч. 30 мин
Время приготовления:
45 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: DeelishEx

Pretzel Bread

Highly addictive and oh so delicious, pretzel bread.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Load water, olive oil, sweetener, sea salt, flour, and yeast into your bread machine bread pan in accordance to manufacturer's instructions. Select "dough cycle" and press start.
  2. Towards the end of the dough cycle, pre-heat oven to 400° F (200° C) and line a baking sheet with parchment paper. Set aside.
  3. To make the bath; fill a large pot with water and add 2/3 cup baking soda. Stir to mix. On high heat, bring water/soda mix to a rapid boil. Reduce heat as needed to avoid spill over.
  4. When dough is ready, lightly flour a work surface (or dust with cornmeal). Turn the dough out and pinch a small ball of dough to use as a tester. Set tester aside. Then divide remaining dough into 12 equal portions and shape as desired.
  5. To test water: drop small ball of dough into the boiling water. It should sink then float to the top. (If making this recipe gluten free your ball will sink to the bottom like a brick).
  6. Bath each portion of dough in the baking soda bath for 30 seconds dunking and turning as needed to coat (this gives the bread the pretzel taste and texture). Remove from the bath with a slotted spoon, place on baking sheet, and sprinkle with garlic salt. Repeat until all portions of dough have been bathed and salted.
  7. Bake rolls at 400° F for 20 - 30 minutes, until deep golden brown.
  8. Note: this is by far my most requested recipe. Using my bread machine to make the dough makes this a lot easier than you think but I made this by hand for over a year - it's really not as painful as it might seem, I promise!
157 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I had to add another 1-2 cups of flour to dough after I took it out of my bread maker. The sodium does seem high. So I thought I would try skipping the 1/2 teaspoon of sea salt next time. I did not have garlic salt so I just sprinkled on garlic power and a little salt. It think the baking soda makes it salt enough so I will try no salt added next time I make it.
user vote
03 янв 13 написано членом: TwinCM
Sodium seems rather high....is this right? 3,386mg is about 2 times what I can have for the day....and all in a small pretzel role??? Doesn't seem right.
user vote
14 ноя 12 написано членом: Disneygirl123

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Хлеб и Хлебобулочные Изделия

Новейшие Рецепты

написано членом: hrapai.marina
Вкусный и быстрый рецепт на обед или ужин.
написано членом: DiLisenok
Простой, быстрый и низкоуглеводный рецепт.
написано членом: мааарчик
Просто, вкусно и малокалорийно.
написано членом: Sova Alina
Полезный, вкусный и простой рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Pretzel Bread 92 калорий.
Классификация калорий: 22% жир, 66% углев, 12% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
386 кДж
92 ккал
Жиры
2,36г
Насыщенные Жиры
0,337г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
1,682г
Полиненасыщенные Жиры
0,333г
Углеводы
15,89г
Сахар
Клетчатка
0,8г
Белки
2,89г
Натрий
3386мг
Холестерин
0мг
Калий
38мг
5%
от РСК*
(92 кал)
5% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (66%)
 
Жиры (22%)
 
Белки (12%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.