Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
1 порция(и)
Время Подготовки:
10 мин
Время приготовления:
15 мин
Виды блюд:
Завтрак
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: meatcake

Egg White Omelet with Spinach, Onion & Mushroom

A tasty breakfast with protein and veggies.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Cut up mushrooms (around 4 small buttons), green onion and tear spinach.
  2. Put 1 tablespoon of butter substitute in frying pan on medium-low heat. Let melt but keep moving around the pan.
  3. Place the mushrooms and onions in the frying pan and cook until the mushrooms look done. (If presentation important, keep a few of the green onions off to the side, uncooked for garnish later). Once the mushrooms look done add the spinach and cook until the spinach is slightly wilted.
  4. Remove the mushroom, onion and spinach mix and set aside for use in a few minutes.
  5. Clean frying pan. Add a tablespoon of butter substitute and melt. Make sure to move it around the whole pan.
  6. Add egg whites to the frying pan. Once it starts to change from clear to white, use a spatula to move it around, almost scrambling but making sure to have enough clear egg whites to fill any holes. Leave it for a few good minutes to let it harden. Add the garlic pepper. It is important to cook the egg whites slowly so it doesn't fall apart and comes off the frying pan easily. Once the egg whites are 100% cooked, use a spatula to pick up the edges and make sure it isn't sticking anywhere.
  7. Add back the mushrooms, onions and spinach in the middle of the omelet and fold both sides into the middle. Let the omelet cook a minute and then slide it onto plate.
  8. Garnish top of the omelet with the rest of the green onion (finely chopped) and enjoy!
41 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
it seems like a lot but when you make an omelette you need more than 3tbsp of egg white. That is why I use 3/4 cup egg whites. It makes it fluffy and filling instead so thin that your stuffing rips through. It's a hearty breakfast.
user vote
22 окт 11 написано членом: meatcake
this looks good, but 3/4 cups of egg whites is an awful lot for 1 serving--shouldn't this be 2 or 3 servings to the recipe?
user vote
15 окт 11 написано членом: Mcat62

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Завтрак

Новейшие Рецепты

написано членом: ilonalobkova
Вкусный, сладкий и простой в приготовлении. Идеально подходит для десерта.
написано членом: albinashain
Влажное, нежное и приятное лакомство с каждым кусочком.
написано членом: v.nastia
Очень вкусное и питательное блюдо.
написано членом: anna.gr92
Восхитительный вкус со сливочным, сладким сырным привкусом в каждом кусочке.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Egg White Omelet with Spinach, Onion & Mushroom 339 калорий.
Классификация калорий: 65% жир, 10% углев, 24% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1418 кДж
339 ккал
Жиры
23,37г
Насыщенные Жиры
10,246г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
6,516г
Полиненасыщенные Жиры
3,449г
Углеводы
8,46г
Сахар
1,84г
Клетчатка
3,5г
Белки
19,69г
Натрий
554мг
Холестерин
30мг
Калий
521мг
17%
от РСК*
(339 кал)
17% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (11%)
 
Жиры (65%)
 
Белки (24%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.