Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
24 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
25 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Десерты
Завтрак
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: thinnyme

Cinnamon Pumpkin Muffins

A totally delicious wheat free, low-calorie pumpkin muffin.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C). Prepare muffin tins so you have enough for 24 muffins.
  2. In a bowl mix, spelt and rye flour, brown sugar, baking powder, sea salt, spices and set aside.
  3. In bowl with a mixer blend together pumpkin, eggs and buttermilk. If you like you can replace the brown sugar with 1 cup of agave nectar (mix in with wet ingredients).
  4. Add wet ingredients to dry ingredients and stir till just combined. Do not over mix.
  5. Add in chopped nuts. Mix a couple times. Portion out mixture into muffin cups.
  6. Mix sugar with cinnamon, then sprinkle on top of muffins before baking.
  7. Put muffins into 375 °F oven and bake for 20-25 minutes.
  8. A toothpick inserted into the center of a muffins should come out clean. Cool on racks.
805 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Well despite the confusing ingredient list (never indicated which cinnamon measurement goes where), I made these. They smell amazing and taste delicious..... what little I can get of them. They stuck to the paper cup liners so badly that we only get about 40% of the muffin. The rest is stuck to the paper. So that was a huge waste of food.
user vote
07 окт 13 написано членом: devlinv1
These are three ww points. I think I'll give them a try!
user vote
15 дек 12 написано членом: amiraamoora
love these muffins is amazing can be able to eat a muffin for only 130 calories and 12% of fiber
user vote
15 дек 12 написано членом: mydays
Spelt and rye are gluten grains. Anyone diagnosed with gluten sensitivity or celiac should not use them. Almond flour and brown rice flour or sorghum flour (with a bit of xanthan gum) could work well. Oat flour could work if it's certified gluten free (not contaminated by gluten). Bob's Red Mill sells it.
user vote
15 фев 12 написано членом: PiccGirl
Question: can you substitute other gluten-free flours? like almond flour?
user vote
31 окт 11 написано членом: Blondie_33
love these muffins, so does my husband!
user vote
14 окт 11 написано членом: Queenwiggles
These were great! Love the pumpkin flavor. I was a little disappointed when they fell a bit after removing them from the oven, but I also didn't use a mixer for the eggs, so that might have contributed to it. A great way to satisfy cravings for baked goods. I might throw in some raisins or cranberries next time, just to add a little something extra, but overall, a very good recipe. It's crazy that you can eat 2 and still be ahead of the game in comparison to a regular muffin!
user vote
30 мар 11 написано членом: gnat824
I'm new to gluten-free (my daughter was just diagnosed with Celiac disease). I know spelt is off-limits, but I wonder if oat flour would work in equal proportions?
user vote
01 фев 11 написано членом: shmiller
Changing my rating. My baking powder was too old and that is why they didn't rise. I made them again with all oat flour, new baking powder and regular brown sugar. I think going with regular brown sugar is better for you and a few extra carbs are worth it. They were great!
user vote
22 ноя 10 написано членом: Barley68
LOVE THESE!!! SO GOOD!
user vote
16 янв 10 написано членом: tereknova
1 до 10 из 15 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Хлеб и Хлебобулочные Изделия Десерты Завтрак

Новейшие Рецепты

написано членом: Фекла2605
Простой и вкусный рецепт, идеально подходит для завтрака.
написано членом: Алена.алимова
Здоровый и вкусный перекус.
написано членом: vera bisterfeld
Быстрый, легкий и вкусный завтрак.
написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Cinnamon Pumpkin Muffins 133 калорий.
Классификация калорий: 30% жир, 59% углев, 10% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
556 кДж
133 ккал
Жиры
4,64г
Насыщенные Жиры
0,66г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
0,625г
Полиненасыщенные Жиры
2,513г
Углеводы
20,44г
Сахар
11,14г
Клетчатка
2,9г
Белки
3,61г
Натрий
171мг
Холестерин
32мг
Калий
148мг
7%
от РСК*
(133 кал)
7% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (60%)
 
Жиры (30%)
 
Белки (10%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.