Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
1 порция(и)
Виды блюд:
Супы
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: sealion

Mixed Vegetable Soup

An easy-made, low fat, low calorie and high fiber soup.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Boil a pot of water.
  2. Cut all the ingredients in slices.
  3. Put all the ingredients into the boiling water.
  4. Serve when all the vegetables become soft and cooked. Add vegetarian stock or salt to taste.
  5. Note: this is a soup to eat whenever you feel hungry and you can add other vegetables you like.
170 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
GREAT...AND FILLING.EASY.
user vote
31 дек 12 написано членом: linda garrity
I agree. The serving size is wrong. I just divided it in 4 and came up with 68 calories a serving and so on. However, if you want to eat the whole pot in one setting, it's not going to hurt you...though you might be in the bathroom for awhile with that much fiber. As far at the sugar is concerned, the carrots would add to the sugar content.
user vote
07 мар 12 написано членом: Lavinnia
Great if you use chicken stock intead of water and add a few other veges. I excluded carrots and added zucchini, yellow squash, italian green beans and seasoned with seasoning salt to taste.
user vote
24 окт 11 написано членом: kurlz511
I made this soup (read all the comments) and instead of water used chicken broth. I zinged it up with lots of spices, same vegetables, just more of them and come up with a wonderful low calorie, very low fat soup that was out of this world. The basis was OK, just needs to be jazzed up. Loved my version.
user vote
11 мар 10 написано членом: The Next Number
I want to diet, not die. The only way I would eat this again is if I was starving to death (and that is only a maybe.)
user vote
24 фев 10 написано членом: Bilida
The serving size is entered wrong. With 4 cups of water, this yields 4 - 6 servings.That's why the points are so high. It should be <1 poing. It yummy and filling. I would add some salt, pepper and herbs.
user vote
01 фев 10 написано членом: VIV508
where do this many sugar grams come from for one serving? These can't possible be the correct nutrition facts.Yummy for all veggies.
user vote
27 янв 10 написано членом: 4everLucy
who in the world came up with those WW points, that is ridiculous!! That is a "free soup"
user vote
16 янв 10 написано членом: Travelette
Seriously doubt the nutrition facts listed..veggies do not have that many calories.
user vote
09 ноя 09 написано членом: booperb
this soup is 0 points per serving nothing here has any points meg
user vote
04 ноя 09 написано членом: meggieg
1 до 10 из 15 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Супы

Новейшие Рецепты

написано членом: Леночка1982
Нежный, пушистый и вкусный.
написано членом: Фекла2605
Простой и вкусный рецепт, идеально подходит для завтрака.
написано членом: ольга толстова@86
Полезное, вкусное и низкоуглеводное блюдо.
написано членом: drozdyuliya
Здоровый, легкий и без сахара.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Mixed Vegetable Soup 272 калорий.
Классификация калорий: 5% жир, 80% углев, 15% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1138 кДж
272 ккал
Жиры
1,66г
Насыщенные Жиры
0,332г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
0,293г
Полиненасыщенные Жиры
0,984г
Углеводы
62,64г
Сахар
36,27г
Клетчатка
19,6г
Белки
12,17г
Натрий
216мг
Холестерин
0мг
Калий
2564мг
14%
от РСК*
(272 кал)
14% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (80%)
 
Жиры (5%)
 
Белки (15%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.