Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Рецепты
Eggplant Pizza
Добавить фото
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Виды блюд:
Стартеры
Основные Блюда
Гарниры
Обед
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом:
sararay
Eggplant Pizza
You won't miss the crust in this tasty low carb pizza.
Ингредиенты
4 унция mozzarella cheese, shredded
1/2 tsp leaves basil
1/2 ч.л. garlic powder
1/2 tsp dried parsley
1/2 ч.л. salt
2 ст л olive oil
1
неочищенный
eggplant
3/4 чашка tomato sauce
Способ Приготовления
Slice eggplant to about 1/4" thickness. Sprinkle both sides with salt and let sit and drain in a colander for 20 minutes to reduce bitterness.
Mix herbs and spices in with the tomato sauce (unsweetened). Shred cheese.
Drizzle olive oil on a baking sheet. Place eggplant slices on the baking sheet, they can be touching. Spread a small amount of tomato sauce on each slice.
Add any of your other favorite pizza toppings. Sprinkle cheese on top.
Bake at 350 °F (175 °C) until edges or cheese are slightly brown. About 20 minutes.
971 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
Отзывы
This is similar to a recipe I have where you slice the eggplant, dip it in egg whites and sprinkle bread crumbs on either side and roast it in the oven on a baking sheet before topping with sauce and cheese. This helps the eggplant have a nicer texture; awesome pizza hack though!
01 мар 22 написано членом:
kylier1
I added a little sweetener to my sauce and they were well liked both myself and spouse. Found they tasted even better cooled a bit.
20 янв 15 написано членом:
nantrich
I think this is a great recipe. I wish the recipe would have said to RINSE the eggplant before putting it on the baking sheet. I patted it dry and removed some of the salt but it should be rinsed as my first attempt was waaaaaayyyyy to salty! I will make this again and it was good in spite of the little mishap. I used fresh garlic, onion and tomato and it was tasty. I'm sure next time it will be great.
07 ноя 13 написано членом:
Mission Bell
Wow, these are great!! Thanks for sharing!
08 сен 11 написано членом:
JuicyJuice
This was great! I love eggplant and I love pizza! The only change I made was, i used garlic salt instead of regular salt, it added a nice garlic flavor I love!
23 июл 11 написано членом:
chucklev
Great my husband made "sandwiches" out of them but being on WW I enjoyed them and only 5pts each! Yummy!! and satisfying.
16 июн 11 написано членом:
Lisa0127
Tried this tonight, and it was ok... There are a few things I'll change next time we have this. I think I made my slices to thick. I also think that I didn't let it sit in the colander for long enough. I'll take the peel off next time, and try baking it for 10 minutes then taking it out to put the toppings on and putting it back in for the rest of the time. It was a little too slimy.
13 апр 11 написано членом:
hollypop2001
We love it: eat the whole dish just the 2 of us!! I added some chiliflakes in the tomato-sauce and 2 finely chopped anchovis. It added a lot of richness to the sauce (you don't taste the fish at all) and sprinkled the cheese with some pine-nuts. Absolutely fab.
15 июл 10 написано членом:
ChocAddict
I was skeptical, but it tasted great! My four-year-old, who has celiac disease, loved the idea of pizza. He gobbled it right up.
09 дек 09 написано членом:
ChrisE
I have made this in the past (and love it!!!) I used diced fire roasted tomatoes instead of sauce. To save on calories I used an olive oil spray and spray it directly on the eggplant slices instead of the pan, then they don't absorb any extra oil. The juice from the tomatoes keeps the eggplant plenty moist. It's good with parmesan too - just omit any extra salt.
09 янв 09 написано членом:
katysmommy161113
1 до 10 из 18
Следующая
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Найти Больше Рецептов
Фильтровать по Типу Еды
Стартеры
Основные Блюда
Гарниры
Обед
Новейшие Рецепты
написано членом:
princess.polina👑
Котлеты Куриные с Моцареллой
Вкусный и богатый белком рецепт.
написано членом:
Алия Василек
Кабачковые Вафли
Мягкий, легкий и простой рецепт завтрака.
написано членом:
artblonde
Цуккини Вафли
Вкусно и полезно.
написано членом:
DiLisenok
Кабачковые Вафли
Простой, быстрый и низкоуглеводный рецепт.
Просмотреть Больше Рецептов
Найти больше рецептов Eggplant Pizza
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
В одной порции Eggplant Pizza 199 калорий.
Классификация калорий:
61% жир
, 23% углев, 16% белк.
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
834 кДж
199 ккал
Жиры
14,11г
Насыщенные Жиры
5,406г
Мононенасыщенные Жиры
6,958г
Полиненасыщенные Жиры
1,083г
Углеводы
12,22г
Сахар
5,55г
Клетчатка
5,4г
Белки
8,19г
Натрий
652мг
Холестерин
25мг
Калий
496мг
10%
от РСК*
(199 кал)
Классификация калорий:
Углеводы (23%)
Жиры (61%)
Белки (16%)
* На основе РСК из 2000 калорий
Каково моё Рекомендуемое Суточное Количество?