Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
6 порция(и)
Время Подготовки:
5 мин
Время приготовления:
25 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: saswank80

English Cottage Pie

A delicious, very traditional mince pie (beef) topped with mashed potato.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat oven to 400° F (200° C).
  2. To make meat filling: place a large skillet over medium heat. Crumble in ground beef and sauté 1 minute. Add onion and carrot, then continue to sauté until meat is no longer pink and onion begins to brown, about 5 minutes. Mix in flour, cinnamon, mixed herbs, and parsley.
  3. In a small bowl, combine beef broth, Worcestershire sauce and ketchup. Mix together, then add to beef mixture. Add salt and pepper to taste.
  4. Lower heat and simmer mixture for 15 minutes, stirring occasionally, until almost all of liquid has been absorbed. Add peas to mixture. Spoon mixture into a 9 inch pie plate.
  5. To make potato topping: place diced potatoes in a medium saucepan. Cover with water and place over high heat. Allow to come to a boil. Boil for 15 minutes, or until potatoes are tender. Drain.
  6. Mash potatoes until smooth, then add butter or margarine, followed by milk. Whip until fluffy. Add salt and pepper to taste. Spread potatoes over beef filling. Sprinkle with grated Cheddar cheese.
  7. Bake in preheated oven for 25 minutes, until top is browned and cheese is bubbly.
  8. Serve with garden peas.
286 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
This is now my husbands and daughters fav meal that I make. We love it
user vote
09 мар 12 написано членом: julie95580
Love it!
user vote
29 янв 12 написано членом: jenniferroo
I left out the cinnamon and added fat free sour cream in my potatoes instead of butter, but I loved this. And the serving size was satisfying.
user vote
28 янв 12 написано членом: Olei
Very good! Have plenty left over for a second day!
user vote
14 янв 12 написано членом: LesRoberts
The cinnamon adds such a deliciously, unique flavor.
user vote
07 янв 12 написано членом: llehman
im english and dont put any cinnamon or italien seasoning in cottage pie ..basically the same otherwise using a savoury mince on the bottom and mashed potato on the top ( you can leave off the cheese topping to save calories
user vote
25 авг 11 написано членом: countess sherry
This was delicious! My husband and daughter both loved it. It heated up well for leftovers as well. I will definitely be making it again!!
user vote
20 июл 11 написано членом: GIStacy27
Awesome meal! I wanted to cut the potatoes out so I steamed a head of cauliflower, mashed it, added salt and pepper and butter flakes. give it a try!
user vote
17 апр 11 написано членом: capebear
Fantastic meal. Made for great family dinner. Replaced the cheddar with Cabot 75% fat free cheddar, the 1% milk with fat free milk, and the ground beef with ground chicken. If there is a tip I could share, peel, cube and start boiling the potatoes before starting the meat mixture. I ended up having the meat mixture waiting for the potatoes to be done and probably wasted half an hour. I’m also going to try replacing the whiter potatoes with sweet potatoes.
user vote
09 апр 11 написано членом: NYShooterGuy

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: hrapai.marina
Вкусный и быстрый рецепт на обед или ужин.
написано членом: tatiana_gol1
Мягкий, легкий и вкусный.
написано членом: Оксана7391
Вкусный, мягкий, легко готовится.
написано членом: ольга толстова@86
Полезное, вкусное и низкоуглеводное блюдо.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции English Cottage Pie 287 калорий.
Классификация калорий: 35% жир, 34% углев, 31% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1202 кДж
287 ккал
Жиры
11,12г
Насыщенные Жиры
6,335г
Транс-Жиры
0,258г
Мононенасыщенные Жиры
2,717г
Полиненасыщенные Жиры
0,46г
Углеводы
24,58г
Сахар
5,5г
Клетчатка
Белки
22,15г
Натрий
525мг
Холестерин
66мг
Калий
740мг
14%
от РСК*
(287 кал)
14% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (34%)
 
Жиры (35%)
 
Белки (31%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.