Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
45 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: JWP43

Beef Tenderloin with Mayonnaise

A tasty beef dish with a basil, curry & horseradish mayonnaise that's easy to prepare.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. To prepare the beef; arrange an oven rack in the center of the oven and preheat the oven to 400 °F (200 °C). Spray a heavy baking sheet with vegetable oil cooking spray. Set aside.
  2. In a mortar and pestle or spice grinder, finely grind the cumin seeds and coriander seeds. Heat a small skillet over medium heat. Add the spices and cook for a few seconds until aromatic and toasted. Put the spices in a small bowl. Chop the garlic on a cutting board and sprinkle with 1/8 teaspoon salt. Holding a chef's knife at a 45 degrees angle, scrape the garlic and salt together to form a paste. Add the garlic paste to the bowl with the spices. Add the remaining teaspoon salt, black pepper, and oil and stir until smooth. Put the meat on the prepared baking sheet and rub with the spice mixture. Roast for 35 to 40 minutes or until an instant-read thermometer inserted into the thickest part of the meat registers 125 °F (50 °C), for medium-rare. Remove from the oven and transfer the meat to a cutting board. Cover the meat loosely with foil and let rest for 20 minutes.
  3. To prepare the mayonnaise; in a small bowl, whisk together the mayonnaise, mascarpone cheese, basil, curry powder, horseradish and paprika until smooth. Season with salt and pepper, to taste. To serve: Slice the meat into 1/4-inch thick slices and arrange on a platter. Spoon the mayonnaise mixture into a small serving bowl and serve alongside the sliced meat.
  4. Note: the spices can also be crushed by placing them in a small sealable bag and crushed using a rolling pin or the bottom of a small saucepan.
123 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I'm going to try it for Christmas dinner
user vote
21 дек 13 написано членом: Champ611

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: fantaziu
Насыщенный, кремовый и низкокалорийный рецепт.
написано членом: v.nastia
Очень вкусное и питательное блюдо.
написано членом: AlenaKuzovleva
Легкий и полезный летний рецепт.
написано членом: Kotofat555
Прекрасная замена хлеба на завтрак.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Beef Tenderloin with Mayonnaise 383 калорий.
Классификация калорий: 60% жир, 6% углев, 35% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1604 кДж
383 ккал
Жиры
25,48г
Насыщенные Жиры
7,158г
Транс-Жиры
0,03г
Мононенасыщенные Жиры
8,694г
Полиненасыщенные Жиры
5,992г
Углеводы
5,27г
Сахар
1,65г
Клетчатка
1,6г
Белки
33,06г
Натрий
827мг
Холестерин
115мг
Калий
647мг
19%
от РСК*
(383 кал)
19% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (5%)
 
Жиры (60%)
 
Белки (35%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.