Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
7 порция(и)
Время Подготовки:
20 мин
Время приготовления:
10 мин
Виды блюд:
Стартеры
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: jhoward96

Baked Crab Rangoon

These crowd-pleasers are baked, not fried, so you don't have to feel guilty about enjoying them.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. In a small bowl, combine the cream cheese, garlic salt and Worcestershire sauce until smooth.
  2. Stir in crab and onion.
  3. Place 2 teaspoonfuls in the center of each wonton wrapper.
  4. Moisten edges with water; bring corners to center over filling and press edges together to seal.
  5. Place on a baking sheet coated with non-stick cooking spray.
  6. Lightly spray wontons with nonstick cooking spray.
  7. Bake at 425 °F (210 °C) for 8-10 minutes or until golden brown. Serve warm.
  8. Note: when you bite into these golden appetizers you'll find a creamy crab filling that rivals restaurant fare.
790 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
great, I use sweet chilli sauce instead of worcester sauce
user vote
16 окт 15 написано членом: Eberzmom
The won ton wrappers were not crisp at all, they were very hard and rubbery. The filling was good. I may just use that as a dip with some pita chips.
user vote
19 фев 15 написано членом: FSF
So Easy, and SOOOOO Delicious...love the crunch and creamy filling...
user vote
18 май 14 написано членом: DeeTyme
I haven't tried this, because I developed a shell fish allergy a few years back....but I used to love crab rangoon....I know you can't duplicate the taste, but what could you use instead of crab for someone like me???? I wonder what Salmon would be like??? Or chicken??
user vote
18 мар 13 написано членом: GoofyGirlGabby
Won ton wrappers are not low-carb friendly.
user vote
25 сен 12 написано членом: antm621
2 pts
user vote
03 дек 11 написано членом: mama mel
These were awesome. I have been craving Chinese but wouldn't let myself eat them and was so excited when I found this recipe. I changed a few of the ingredients to low fat and low sodium so they weren't as many calories but they were still amazing.
user vote
01 фев 11 написано членом: kda0005
Not Atkins friendly at all! Shouldn't come up when you search for low carb recipes, but then, 90% of the recipes that come up when you search low carb are NOT!
user vote
27 сен 10 написано членом: MrsGreen1532
Loved them and they were easy and quick to make!
user vote
05 июн 10 написано членом: janemeuser
2pts
user vote
15 май 10 написано членом: Susie-Q
1 до 10 из 19 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Стартеры

Новейшие Рецепты

написано членом: vera bisterfeld
Быстрый, легкий и вкусный завтрак.
написано членом: Boyte
Хрустящий, сладкий и вкусный.
написано членом: Slava=>
Легко, полезно для здоровья из простых ингредиентов.
написано членом: alexandrabar2
Вкусный, малокалорийный, простой в приготовлении.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Baked Crab Rangoon 94 калорий.
Классификация калорий: 22% жир, 52% углев, 25% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
394 кДж
94 ккал
Жиры
2,29г
Насыщенные Жиры
1,379г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
0,628г
Полиненасыщенные Жиры
0,15г
Углеводы
12,03г
Сахар
0,06г
Клетчатка
Белки
5,76г
Натрий
147мг
Холестерин
12мг
Калий
40мг
5%
от РСК*
(94 кал)
5% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (53%)
 
Жиры (22%)
 
Белки (25%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.