Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
8 порция(и)
Время Подготовки:
20 мин
Время приготовления:
25 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: lettygaylor

Enchiladas

A recipe for red enchiladas, they are layered like a lasagna and not rolled up.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat the oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a skillet over medium-high heat brown the ground turkey, set aside. Meanwhile in a small skillet over medium-low heat warm up some canola oil. While the oil warms up, in a large saucepan, over medium-low heat warm up the red enchilada sauce. In a 9x13" baking pan pour a little bit of the enchilada sauce, just enough to coat the bottom.
  3. Once the oil is hot, dip each tortilla one a time in the oil for about 5 seconds each side. Set on paper towels to drain. Once you get 6 tortillas done you can make the first layer. Take one of the tortillas and dip it in the saucepan that has the enchilada sauce, just to coat each side, then place it in the baking pan. Do this with each of the 6 tortillas, in a single layer. Add 1/2 of the turkey and sprinkle with 1/3 of the cheese.
  4. For the second layer repeat using all of the turkey. All the meat will be in the middle of the enchiladas but use only 1/3 of the cheese.
  5. Once you have layered remaining 6 tortillas on the top, pour any remaining enchilada sauce on top and then top with remaining cheese.
  6. Cover with foil and bake for 20 minutes. Then uncover and bake for 5 minutes or until cheese is melted.
  7. They can be served with rice and beans, a side salad or montadas which means with a fried egg on top.
  8. Note: if you don't want to use canola oil then you can warm up the tortillas in the microwave. Just wrap each one in a damp paper towel and microwave 10 seconds or until warmed through. Ground beef can also be used instead of ground turkey.
24 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
Makes 8 - 1 cup servings.
user vote
16 сен 14 написано членом: lettygaylor

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: Оксана7391
Вкусный, мягкий, легко готовится.
написано членом: tatiana_gol1
Мягкий, легкий и вкусный.
написано членом: gaika-ann
Сладкий, мягкий и пушистый.
написано членом: Фекла2605
Простой и вкусный рецепт, идеально подходит для завтрака.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Enchiladas 417 калорий.
Классификация калорий: 59% жир, 26% углев, 15% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1746 кДж
417 ккал
Жиры
27,69г
Насыщенные Жиры
13,033г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
7,079г
Полиненасыщенные Жиры
3,108г
Углеводы
27,93г
Сахар
4,69г
Клетчатка
4,5г
Белки
15,36г
Натрий
426мг
Холестерин
96мг
Калий
276мг
21%
от РСК*
(417 кал)
21% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (26%)
 
Жиры (59%)
 
Белки (15%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.