Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Гарниры
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: cbella

Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic

Cauliflower roasted with parmesan cheese and spices makes for a terrific side.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Cut cauliflower into florets and put in a single layer in an oven-proof baking dish. Toss in the garlic.
  3. Squeeze lemon juice over cauliflower and drizzle each piece with olive oil.
  4. Sprinkle with salt and pepper. If the oven hasn't reached 400°F yet, set aside until it has.
  5. Place casserole in the hot oven, uncovered, for 25-30 minutes, or until the top is lightly brown. Test with a fork for desired doneness. Fork tines should be able to easily pierce the cauliflower.
  6. Remove from oven and sprinkle with parmesan cheese. Serve immediately.
896 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
I have tried my own versions of this roasted cauliflower recipe, and all have been very tasty. However, I have found that 400 degrees in my oven results in cauliflower that is overly browned (which my husband dislikes) and not done enough (I don't want it mushy, just sweet and tender). I roasted the last batch at 350 degrees for about 35-40 minutes, and it was perfect! A little brown, and more tender.
user vote
10 авг 16 написано членом: pidgiesgirl
loved it, will do it many times from now on!
user vote
28 авг 12 написано членом: themartin
Everyone at the dinner table loved it last night! Thanks!
user vote
14 май 12 написано членом: vjinnc2
I love this! So easy to make too!
user vote
10 май 12 написано членом: Lisa landis
2 pts
user vote
03 дек 11 написано членом: mama mel
I put all the ingredients in a plastic bag and mixed it up that way. I only used one tbsp of olive oil and some of that stayed in the bag when I was done.
user vote
01 мар 11 написано членом: gretajohnson
This is my husband's favorite vegetable dish. I usually add additional garlic, and sometimes a bit of oregano too. So quick and easy for a weeknight meal.
user vote
16 фев 11 написано членом: Feisty174
Easy to make and very tasty - even if you're not a cauliflower fan.
user vote
14 фев 11 написано членом: O'hara
I love this dish and did not care for cauliflower. Now I am going to try other cauliflower recipes. Thanks CBella
user vote
07 фев 11 написано членом: tryin2lose1970
great and I'm not a fan of cauliflower! Thanks!!
user vote
06 сен 10 написано членом: goWest
1 до 10 из 12 Следующая

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Гарниры

Новейшие Рецепты

написано членом: Алия Василек
Мягкий, легкий и простой рецепт завтрака.
написано членом: natalia__777
Жевательный, полезный и легкий.
написано членом: Еваааааааааааааа
Мягкий и вкусный, идеально подходит к кофе.
написано членом: tatiana_gol1
Мягкий, легкий и вкусный.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic 112 калорий.
Классификация калорий: 56% жир, 31% углев, 13% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
467 кДж
112 ккал
Жиры
7,58г
Насыщенные Жиры
1,414г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
5,164г
Полиненасыщенные Жиры
0,873г
Углеводы
9,23г
Сахар
3,75г
Клетчатка
3,7г
Белки
3,94г
Натрий
206мг
Холестерин
2мг
Калий
459мг
6%
от РСК*
(112 кал)
6% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (31%)
 
Жиры (56%)
 
Белки (13%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.