Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Общество
Пользователи
jaankat
Журнал
10 июл 17
jaankat- Журнал, 10 июл 17
Параметры Пользователя jaankat
|
< Предыдущая Запись
|
Следующий >
tertemiz iç organlar ve 8 saatlik susuzlukla 78,6 kilo geldim.
Tanita da %12.1 yağ oranı dedi.
Toplam 2000 kalori alıyorum bazen 200 300 fazla oluyor :)
120 gr altına düşmeden protein.
30 gr karb alıyorum.
Gerisi hep yağdan ve tabikide günde 3,4 lt su
Keto da çok aç hissetmiyorum.
2 hafta sonra bakıcam nasıl bir tepki vermiş vücut.
Umarım sizlerede faydalı bir yol haritası olur deneyimlerim.
İnternette yaptığım araştırmalarsonucunda hindistan cevizi yağı kaşar peyniri sabah kahvaltımı oluşturuyor.
Öğlen et ve zeytin yağı tüketip karb almadan devam ediyorum
Antremandan önce karb tüketerek bi enerji artımı sağlayailicem mi bakalım bugün göreceğim.
Keto çubuğu alamadım nerden alıcam bi türlü bulamadım =)
Herkese bol şans
Saygılar
78,6 кг
Потеряно до сих пор:
18,9 кг
.
Еще предстоит сделать:
6,6 кг
.
Следовательность диеты: Достаточно Хорошо.
Просмотреть Диетический Календарь
, 10 июля 2017:
2437 ккал
Жир: 183,30г | Белк: 178,32г | Углев: 39,82г.
Завтрак:
Hindistan Cevizi Yağı, Yörsan Taze Kaşar.
Обед:
Kemiksiz Tavuk Pirzola.
Ужин:
Tamek Domates Salçası, Karışık Yeşil Salata, Domatesler, Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Sığır Kıyması (%85 Yağsız/%15 Yağ).
Перекус/Другое:
Kayısı Çekirdeği.
подробнее ...
Потеряно 2,1 кг за Неделю
5 Сторонников
Поддержка
Комментария
teşekkürler deneyimlerin için
10 июл 17 написано членом:
ahmethank
Merhaba Ahmet bey; Umarım beslenme günüklerim ve kilo takibim işinize yarar =) Saygılar Bol şans
10 июл 17 написано членом:
jaankat
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
jaankat-Изменение Веса
Просмотреть Полную Историю