Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
10 мин
Время приготовления:
30 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Закуски
Обед
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: dayberndt

"Breaded" Chicken Shake & Bake

The chicken is much tender than prepared the traditional "breaded" way.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Remove skin and bone from chicken thigh. Beat the meat with a meat beater until about 1/3" thick. If piece gets too wide to handle, cut it in two and continue beating to the desired thickness.
  2. Put the pork skins in a zip lock bag and close the bag carefully so there wouldn't be much air left in it. With a rolling pin, crush the pork skins until they resemble breadcrumbs. Add the garlic powder and salt to the pork rinds, close the bag and shake well.
  3. Line a baking pan with aluminum foil and spray lightly with cooking spray. Take a piece of chicken, put it in the zip lock bag with the crushed pork skins, making sure it's not folded, close the bag, then holding on one corner shake so the meat will be covered in the pork skin crumbs. Place on baking pan. Repeat with the remaining pieces of chicken.
  4. Bake at 400 °F (205 °C) for 20-30 minutes or until pork skin crumbs are dark golden (depending on the oven). Do not overcook. To verify if meat is done, poke with a fork - if the juice runs clear not pink, it's done.
  5. Serve warm with a side dish of your choice. Can be kept in the fridge and nuked when needed.
  6. Note: if you want to add an extra "zing", take the pan out of the oven, drop a spoonful of marinara sauce or just plain crushed tomatoes on each piece and spread it with the spoon to cover the whole piece leaving about 1/4" from the edges free of tomatoes; sprinkle a dash of crushed basil on each piece, and top with a spoonful of shredded cheese. Put back in the oven for an extra 5-7 minutes. Serve warm.
193 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
sounds great!!
user vote
05 мар 19 написано членом: Dennymau
Thank you for the info I will try it. Dan
user vote
19 май 18 написано членом: dannoci
I've used pork skins on chicken before it's quite tasty and very low calorie.
user vote
24 фев 16 написано членом: J0udee303
YOU BET THIS IS A GOOD ONE wow in all my years i never thought of doing this thank you so much
user vote
26 янв 16 написано членом: SJWNana

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда Закуски Обед

Новейшие Рецепты

написано членом: selima.m
Идеально подходит для здорового и безглютенового варианта.
написано членом: dev4ulya87
Вкусно и полезно, идеально подходит для еды в любое время дня.
написано членом: fantaziu
Насыщенный, кремовый и низкокалорийный рецепт.
написано членом: Зоя Аоексеенко
Быстрый, простой и вкусный завтрак.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции "Breaded" Chicken Shake & Bake 128 калорий.
Классификация калорий: 50% жир, 0% углев, 50% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
535 кДж
128 ккал
Жиры
6,86г
Насыщенные Жиры
2,188г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
2,14г
Полиненасыщенные Жиры
1,279г
Углеводы
Сахар
Клетчатка
Белки
15,12г
Натрий
436мг
Холестерин
54мг
Калий
123мг
6%
от РСК*
(128 кал)
6% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (0%)
 
Жиры (50%)
 
Белки (50%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.