Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Dün İbrahim Saraçoğlu'nun dediği Lahana Kürü'nü yaptım... Sabah öğle akşam içtim. Bööğğkkk bi daha da içmemmm...
Lahanayı kıymayla kavurup yiyeceğim artık :D :)))

1420 ккал Жир: 104,41г | Белк: 82,67г | Углев: 35,73г.   Завтрак: Tam Yağlı Beyaz Peynir, Diyar Kırmızı Pul Biber, Marmarabirlik Siyah Zeytin, Yumurta, Polonez Sucuk (Isıl İşlem Görmüş Kangal), Biberiyeli Yeşil çay. Обед: Pınar Krem Peynir, Domates, Çokça Yaprak Sarma, Çokça Barbunya Pilaki. Ужин: Maydanoz, Çokça Közlenmiş Patlıcan, Sızma Zeytinyağı, Superfresh Light Ton Balığı, Biberiyeli Yeşil çay. Перекус/Другое: Su, Kabuklu Yer Fıstığı (Kabuk Yenilmeden), Çerezya Kavrulmuş Kabak Çekirdeği. подробнее ...
1994 ккал Упражнение: Пресс - 5 минуты, Гимнастика (Легкая, Например Упражнения Дома) - 5 минуты, Ходьба (Упражнения) - 5.5 км/ч - 13 минуты, Отдыхать - 15 часа и 37 минуты, Спать - 8 часа. подробнее ...

3 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
:) 
11 янв 16 написано членом: fatboykonya
Lahanin kokusu zaten igrenc Allahim affetsin ne kotu bir koku saciyor piserken 👎 
11 янв 16 написано членом: asli.kacan
Maydonozu fazla kaçırdım belki de bilmiyorum :P her türlü kötüydü  
11 янв 16 написано членом: Tubetita
Normal pırasa yemeğine 2-3 yaprak lahana ekliyorum.ya da salata yapıyorum.kıyma soğan sarımsak dereotu ile bulgurlu sarması da olur.çorbası evet iğrenç kendi damak zevkine göre ayarla ben öyle yapıyorum.ve kapuska.ekşiliside güzel sade yerim.turşusu da haşlama makarna ton balığı az sıvıyağ ve dere otu ile mükemmel vs. Vs. :) 
11 янв 16 написано членом: hazanmevsimim
Bu yazdıklarının hepsinden deneyeceğim Hazan hanım :) 
11 янв 16 написано членом: Tubetita

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Tubetita-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.