Wood-fired Anjika-rubbed Chicken▪️Crispy Bacon & Cheesy Spätzle▪️ Butter-sauteed Cabbage & Carrots▪️Romaine Salad (not shown)
|
2179 ккал
|
Жир: 83,14г | Белк: 100,09г | Углев: 176,86г.
Завтрак: Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Costco Black Forest Ham, Carnation Evaporated Milk, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Coffee. Обед: Aidells Pineapple & Bacon Smoked Chicken Sausage, Chicken Meat (Roasting, Roasted, Cooked), Cheese Sauce, Costco Black Forest Ham, Hungry Root Red Lentil Fusilli. Ужин: Chicken Thigh (Skin Eaten), Salad Dressing, Bechtle Spaetzle, Pinot Noir Wine, Bacon, Cooked or Sauteed Mature Onions (Fat Added in Cooking), Parsley , Butter . Перекус/Другое: barkTHINS Dark Chocolate Pumpkin Seed with Sea Salt, Pinot Noir Wine, Pilsner Urquell Beer. подробнее ...
|
|
1 до 20 из 24
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Комментария
Lol I’m not going to ask. But looks grrrreeeat❣️
06 июл 22 написано членом: moopie321
|
Anjika is a spice rub from Georgia (Asia) moops😋 Similar to berbere is many ways.
06 июл 22 написано членом: sk.17
|
Had to look it up. Hmmm, sounds very tasty. :-)
07 июл 22 написано членом: LivinBreezy
|
Bought the Anjka spice at Trader Joes Breezy.
07 июл 22 написано членом: sk.17
|
As usual, your plate looks amazing 🤩
07 июл 22 написано членом: cmj29
|
Thanks SK, good to know. Plan is to restock fresh spices in Fall. Adding to list. :-)
07 июл 22 написано членом: LivinBreezy
|
07 июл 22 написано членом: ridemariel
|
Another fabulous meal!!!:) 🤤😋
07 июл 22 написано членом: NAVYWIFESKI
|
Thx cmj, Mariel & NAVYWIFESKI 😊😊😊
07 июл 22 написано членом: sk.17
|
Needed to take a day off from salmonliciousness Erq😋🐟
07 июл 22 написано членом: sk.17
|
Sk, when you say wood fired what does that mean? What’s the process?
07 июл 22 написано членом: br_e_co
|
07 июл 22 написано членом: MattRide
|
@breco .. Since my gas grill is dying - only 2 of 4 burners working - I use hardwood (alder & maple) - over the burners to create flamed heat & charcols. I cook over this and allow the wood flames 🔥 to "kiss“ 💋 the protein. Cheaper & tastier than buying a new grill 😁
07 июл 22 написано членом: sk.17
|
07 июл 22 написано членом: sk.17
|
U hv outdone urself with that crispy bacon & cheesy spätzle🤤❣️🤙🏽
08 июл 22 написано членом: acomandr
|
Do you need a care package of cheesy crispy bacon spätzle acomandr? 🥰🤙🧀🥓
08 июл 22 написано членом: sk.17
|
Great tip about your 'wood fired SK :-) Necessity is the 'father of invention. Great invention :-)
08 июл 22 написано членом: LivinBreezy
|
For me, necessity is a mother Breezy 😉😆
08 июл 22 написано членом: sk.17
|
Nice, sk. I could probably do the same. Thanks for sharing.
08 июл 22 написано членом: br_e_co
|
My pleasure breco. FYI: for smoking fish/brisket I use the same process but only turn the far right burner on low & put the proteins on the left side of the grill. After 1-2 hours, I finish in the oven at btw 170-205F depending on protein. Seems to work ok. Enjoy!!
08 июл 22 написано членом: sk.17
|
|
|
|
|
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
|
|
|
|