Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Общество
Пользователи
sk.17
Журнал
12 фев 21
sk.17- Журнал, 12 фев 21
Параметры Пользователя sk.17
|
< Предыдущая Запись
|
Следующий >
Butter-basted T-Bone▪️Spicy Fig & Strawberry Balsamic Sauce▪️Herbed Yukons▪️Butter-steamed Asparagus
Просмотреть Диетический Календарь
, 12 февраля 2021:
2676 ккал
Жир: 106,57г | Белк: 98,41г | Углев: 207,29г.
Завтрак:
Coffee, Carnation Evaporated Milk.
Обед:
Braised Cabbage, Maruchan Yakisoba Noodles - Teriyaki Flavor, Chicken Leg Meat and Skin (Broilers or Fryers, Stewed, Cooked).
Ужин:
Pinot Noir Wine , Butter , Hannaford Asparagus Spears, Roasted Potato, Roasted Potato (Fat Added in Cooking), Beef T-Bone Steak (Trimmed to 1/4" Fat) .
Перекус/Другое:
Red Table Wine, Trader Joe's Cornbread Crisps , Pinot Noir Wine, barkTHINS Dark Chocolate Almond with Sea Salt, Left Hand Brewing Company Nitro Milk Stout.
подробнее ...
1698 ккал
Упражнение:
Apple Health - 24 часа.
подробнее ...
38 Сторонников
Поддержка
Комментария
Wowsers! Beautiful presentation, SK! And you sold me with fig sauce. 😋
13 фев 21 написано членом:
GibJig
Beautiful
13 фев 21 написано членом:
thao.phanratree
Yum!
13 фев 21 написано членом:
CynthiaDeal
Thx GJ, thao, Cynthia! The fig sauce put it over the top 😋
13 фев 21 написано членом:
sk.17
lovely!
13 фев 21 написано членом:
br_e_co
Thx breco!
13 фев 21 написано членом:
sk.17
Looks sooooo good! How do you make the fig & strawberry sauce?
13 фев 21 написано членом:
Rckc
@Rckc : After removing steak to rest, add shallots/red onions to pan, deglaze with red wine, add demi ( I use better than buillion concentrated stock ) reduce to desired thickness; adjust seasoning, add balsamic vinegar ( fig flavored ) and finish with butter or cream if desired. Takes about 3-5 minutes. If you don't have fig balsamic, add pre-softened chopped figs when deglazing with wine. Hope that helps!
13 фев 21 написано членом:
sk.17
Thanks for the recipe! I will definitely try that!
13 фев 21 написано членом:
bearnoggin
You're welcome 🐻. It's just a quick bordelaise with a little friut. I use berry jam, dried fruit with regular balsamic. No need to purchase all the speciality balsamic unless you want to have issues like me. 🤣🤔
13 фев 21 написано членом:
sk.17
Thank you for the how-to...most of it seems like another language to me 😂 I'll have to think on this 🧐
13 фев 21 написано членом:
Rckc
I am sure that tastes delicious. I was going to buy asparagus for tomorrow... Hahah! No trips to the store for a bit until the snow recedes! 😁
13 фев 21 написано членом:
melissatwa
Inspiration meal right here!
13 фев 21 написано членом:
AimeeBauer
Dang that looks healthy!😋😋😋
13 фев 21 написано членом:
Shrewdness
Sk.17 have you become a chef?
13 фев 21 написано членом:
Shrewdness
Thx M, Aimee, Shrewdness❣️ Not a chef but the wife and I like to cook and eat well. 😋 Went shopping Thursday before Snowmageddon hit Melissa❄️❄️❄️
13 фев 21 написано членом:
sk.17
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
sk.17-Изменение Веса
Просмотреть Полную Историю