Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Butter-basted T-Bone▪️Spicy Fig & Strawberry Balsamic Sauce▪️Herbed Yukons▪️Butter-steamed Asparagus

2676 ккал Жир: 106,57г | Белк: 98,41г | Углев: 207,29г.   Завтрак: Coffee, Carnation Evaporated Milk. Обед: Braised Cabbage, Maruchan Yakisoba Noodles - Teriyaki Flavor, Chicken Leg Meat and Skin (Broilers or Fryers, Stewed, Cooked). Ужин: Pinot Noir Wine , Butter , Hannaford Asparagus Spears, Roasted Potato, Roasted Potato (Fat Added in Cooking), Beef T-Bone Steak (Trimmed to 1/4" Fat) . Перекус/Другое: Red Table Wine, Trader Joe's Cornbread Crisps , Pinot Noir Wine, barkTHINS Dark Chocolate Almond with Sea Salt, Left Hand Brewing Company Nitro Milk Stout. подробнее ...
1698 ккал Упражнение: Apple Health - 24 часа. подробнее ...

38 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
Wowsers! Beautiful presentation, SK! And you sold me with fig sauce. 😋 
13 фев 21 написано членом: GibJig
Beautiful  
13 фев 21 написано членом: thao.phanratree
Yum! 
13 фев 21 написано членом: CynthiaDeal
Thx GJ, thao, Cynthia! The fig sauce put it over the top 😋 
13 фев 21 написано членом: sk.17
lovely! 
13 фев 21 написано членом: br_e_co
Thx breco! 
13 фев 21 написано членом: sk.17
Looks sooooo good! How do you make the fig & strawberry sauce? 
13 фев 21 написано членом: Rckc
@Rckc : After removing steak to rest, add shallots/red onions to pan, deglaze with red wine, add demi ( I use better than buillion concentrated stock ) reduce to desired thickness; adjust seasoning, add balsamic vinegar ( fig flavored ) and finish with butter or cream if desired. Takes about 3-5 minutes. If you don't have fig balsamic, add pre-softened chopped figs when deglazing with wine. Hope that helps!  
13 фев 21 написано членом: sk.17
Thanks for the recipe! I will definitely try that! 
13 фев 21 написано членом: bearnoggin
You're welcome 🐻. It's just a quick bordelaise with a little friut. I use berry jam, dried fruit with regular balsamic. No need to purchase all the speciality balsamic unless you want to have issues like me. 🤣🤔 
13 фев 21 написано членом: sk.17
Thank you for the how-to...most of it seems like another language to me 😂 I'll have to think on this 🧐 
13 фев 21 написано членом: Rckc
I am sure that tastes delicious. I was going to buy asparagus for tomorrow... Hahah! No trips to the store for a bit until the snow recedes! 😁  
13 фев 21 написано членом: melissatwa
Inspiration meal right here!  
13 фев 21 написано членом: AimeeBauer
Dang that looks healthy!😋😋😋 
13 фев 21 написано членом: Shrewdness
Sk.17 have you become a chef? 
13 фев 21 написано членом: Shrewdness
Thx M, Aimee, Shrewdness❣️ Not a chef but the wife and I like to cook and eat well. 😋 Went shopping Thursday before Snowmageddon hit Melissa❄️❄️❄️ 
13 фев 21 написано членом: sk.17

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


sk.17-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.