Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Взвешивание (без записи в журнале) 22 января 2017
67,6 кг Потеряно до сих пор: 0 кг.    Еще предстоит сделать: 6,4 кг.    Следовательность диеты: Невозможно Оценить.

630 ккал Жир: 35,02г | Белк: 42,48г | Углев: 32,61г.   Завтрак: Whole Milk, Egg Omelet or Scrambled Egg. Ужин: Kroger Frozen Mixed Vegetables, Pork Chop. Перекус/Другое: Tap Water. подробнее ...

8 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
I have started yesterday by cutting out all sugers and trying to cut out carbohydrates as i know they turn to sugar. Drinking alot of water also. Do you have any ideas for foods? 
22 янв 17 написано членом: josiemoreno
Bacon, eggs, butter, beef, fish. Check dietdoctor.com for a good starting guide. 
22 янв 17 написано членом: Rogers773
Ty Roger, will check it out now. 
22 янв 17 написано членом: josiemoreno
Chicken, Bacon, Eggs, (some) veggies, meat, meat, meat... One thing I repeat to myself often is "There is no such thing as a Triscuit bush". Focus on eating non-manufactured food. 
22 янв 17 написано членом: Frosty Heimdall
It took km me 45 mins to eat all this food and i am to full, ouch 
24 янв 17 написано членом: josiemoreno
i dnt think he meant to eat eggs,bacon, beef ,fish and butter in 1 sitting.and carbs turning to sugar is completely irrelevant, i eat over 400 carbs a day a nd still lose weight. stop being brainwashed by the low carb high fat fad. 
24 янв 17 написано членом: okthen78
Different people lose weight on different diets. Some people do better on lchf, others do better on a low fat, low calorie diet. Find what works for you and just stick with it. 
24 янв 17 написано членом: RoseFlorida

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


josiemoreno-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.