Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Рецепты
Pumpkin Cheesecake
Просмотр Фотографий
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
16 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
1 ч. 15 мин
Виды блюд:
Десерты
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом:
shellysplash
Pumpkin Cheesecake
A fabulous low-carb cheesecake that will be just perfect for Thanksgiving.
Ингредиенты
24 унция cream cheese
1/2
чашка, жидкость
heavy whipping cream
5 больших eggs
1/2 tsp allspice
2 ч.л. cinnamon
1/2 tsp cloves
1/2 tsp ginger
1 ч.л. nutmeg
25 порции из 1 пакета splenda
15 унция pumpkin
Способ Приготовления
Bring cream cheese, eggs, and heavy whipping cream to room temperature. Heat stove to 375 °F (190 °C). Line bottom of a 9" spring foam pan with parchment paper and grease the sides and bottom liberally.
Wrap the bottom and sides of the pan in heavy-duty foil. You'll be baking the cheesecake with the spring foam pan set in a baking pan half-full of boiling water, so you want to protect from leaks.
Place cream cheese in a bowl and beat on medium speed until well blended. Be sure to scrape your beaters and the sides of the bowl a few times to make sure that the cream cheese is smooth throughout. The cream cheese should be nice and fluffy when it's well beaten.
Add pumpkin and mix well. Scrape sides of bowl and beaters.
Add spices and sweetener and mix well. Scrape sides of bowl and beaters.
Add eggs one at a time beating thoroughly after each addition. Make sure you continue scrapping the sides of the bowl and the beaters after each addition to ensure proper mixing.
Beat in heavy whipping cream. Pour into spring foam pan.
Place spring foam pan into a larger pan, and pour boiling water into the larger pan so that it comes up the sides of the pan 1 to 2". Lower the oven temperature to 325 °F (160 °C). Bake for 75 minutes, checking often after an hour. When the cake is firm to touch but slightly soft in the center, remove from oven. Let set fifteen minuets them remove side from spring foam. Let cool to room temperature, then place in fridge and let cool another 2-3 hours or even overnight.
238 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
Отзывы
This sounds so good. I think this would be almost Core plan but if I changed the cream cheese to fat free cream cheese and change the heavy cream to a fat free version I think it could be core, but I would have to check. Thanks for the recipe ! DD
08 окт 08 написано членом:
Niteowlmama
DOH! What was I thinking? Pumpkin isn't allowed until Phase 2. Sorry.
01 окт 08 написано членом:
PghMarsha
It's SOO delicious! I made it with 1/3 fat cream cheese instead, and I SOO don't feel guilty eating it. Great recipe and I'll be making it during Thanksgiving this year! Can't wait!
29 сен 08 написано членом:
MommieAnya0220
This looks excellent I think I will make it for Christmas Dinner and maybe Thanksgiving (Christmas with inlaws is at my house, first time ever, and T-day at Mom's!)
25 сен 08 написано членом:
Simavision
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Найти Больше Рецептов
Фильтровать по Типу Еды
Десерты
Новейшие Рецепты
написано членом:
Вардуи0070
Творожная Запеканка
Рецепт вкусный, воздушный, быстрый и простой.
написано членом:
SolnceNoyabrya
Вафли Творожные на Рисовой Муке
Легкое и быстрое в приготовлении, предлагающее восхитительную альтернативу традиционным вафлям с нежной, воздушной ...
написано членом:
LydmilaOgneva
Сырники Творог 9%
Легкий, мягкий и вкусный рецепт.
написано членом:
v.nastia
Котлеты из Индейки с Брокколи
Очень вкусное и питательное блюдо.
Просмотреть Больше Рецептов
Найти больше рецептов Pumpkin Cheesecake
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
В одной порции Pumpkin Cheesecake 213 калорий.
Классификация калорий:
80% жир
, 10% углев, 10% белк.
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
893 кДж
213 ккал
Жиры
19,29г
Насыщенные Жиры
11,621г
Мононенасыщенные Жиры
5,591г
Полиненасыщенные Жиры
0,866г
Углеводы
5,44г
Сахар
2,39г
Клетчатка
1г
Белки
5,65г
Натрий
152мг
Холестерин
123мг
Калий
136мг
11%
от РСК*
(213 кал)
Классификация калорий:
Углеводы (10%)
Жиры (80%)
Белки (10%)
* На основе РСК из 2000 калорий
Каково моё Рекомендуемое Суточное Количество?