Время Подготовки: 2 мин
Время приготовления: 25 мин
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
|
Super fast and delicious spicy Mexican soup.
Ингредиенты
Способ Приготовления
- Heat oil in a large sauce pan over medium heat. Add onion and jalapeno; cook, stirring often until they are tender, about 5 minutes. Stir in garlic; cook 30 seconds more.
- Add broth (low sodium if possible), increase heat to high, and bring to a rapid simmer. Add chicken and cook until no longer pink, about 3 minutes.
- Stir in salsa, bring back to a simmer, season with salt and pepper to taste, and serve hot.
- Note: servings are approximately 2 1/2 cups. Jalapeno can be left out if soup is too spicy.
1699 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
|
Отзывы
Too much sodium
24 июл 16 написано членом: atlcracker
|
Super easy! I made it tonight, I'm glad I did'nt add the jalape~o because is spicy enough for me.
24 окт 13 написано членом: Thing 1
|
Really tasty soup. I used two cans of mild rotel diced tomatoes instead of the salsa (I didn't have any salsa at the time) and added two zucchini's and a can of corn.
18 янв 13 написано членом: MikeyD76
|
This soup is delicious ! At last I've found something that fills me up and I enjoy eating.
17 янв 13 написано членом: laura1976b
|
Anything with salsa has got to be soooo---good
24 окт 11 написано членом: Pine Vallet Rita
|
super easy and very delicious! i usually like spicy foods but just that one jalapeno gave it a real kick!
31 авг 11 написано членом: sk1129
|
OMG! Yummie!! I used medium salsa and added black beans! Thank u!! =)
09 май 11 написано членом: Koolbeanz
|
Very easy to make, I used medium salsa because that was what I had at home and it was too spicy for me but my husband loved it. Will definitely make again using mild!
12 апр 11 написано членом: katielynn
|
Fantastic, quick, and easy! I substituted poblano pepper for the jalapeno and added some cilantro. We really enjoyed it.
11 фев 11 написано членом: kwidacki
|
I LOVE this recipe! I added some slivers of homemade tortilla chips and some cheddar cheese.
04 фев 11 написано членом: panda332
|
|
|
|
|
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
|
|
|
Найти Больше Рецептов
|
Фильтровать по Типу Еды
Супы
Новейшие Рецепты
Вкусно, легко и быстро.
|
Влажное, нежное и приятное лакомство с каждым кусочком.
|
Нежный, вкусный и низкоуглеводный рецепт.
|
Восхитительный вкус со сливочным, сладким сырным привкусом в каждом кусочке.
|
|
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
|
|
В одной порции Mexican Chicken Soup 279 калорий.
|
|
Классификация калорий: 20% жир, 18% углев, 62% белк. |
|
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
Энергетическая ценность
1166 кДж
279 ккал
Жиры
6,23г
Насыщенные Жиры
0,948г
Транс-Жиры
0,042г
Мононенасыщенные Жиры
2,762г
Полиненасыщенные Жиры
1,808г
Углеводы
12,46г
Сахар
4,85г
Клетчатка
2,4г
Белки
42,76г
Натрий
1878мг
Холестерин
99мг
Калий
888мг
Классификация калорий:
Углеводы (18%)
Жиры (20%)
Белки (62%)
|
|
* На основе РСК из 2000 калорий
|