Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Рецепты
Cinnamon Pumpkin Muffins
Просмотр Фотографий
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
24 порция(и)
Время Подготовки:
15 мин
Время приготовления:
25 мин
Виды блюд:
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Десерты
Завтрак
Рейтинг:
Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом:
thinnyme
Cinnamon Pumpkin Muffins
A totally delicious wheat free, low-calorie pumpkin muffin.
Ингредиенты
1 tsp sea salt
6 ч.л. sugar
3 omega-3 large brown eggs
1 cup spelt flour
1 чашка, нарезанных walnuts
15 унция canned pumpkin
1 cup lowfat buttermilk
1 ст л cinnamon
1 ч.л. cinnamon
1/2 tsp clove
2 tsps ginger
1/2 ч.л. nutmeg
2 tsps baking powder
1 cup brown sugar
1 cup rye flour
Способ Приготовления
Pre-heat oven to 375 °F (190 °C). Prepare muffin tins so you have enough for 24 muffins.
In a bowl mix, spelt and rye flour, brown sugar, baking powder, sea salt, spices and set aside.
In bowl with a mixer blend together pumpkin, eggs and buttermilk. If you like you can replace the brown sugar with 1 cup of agave nectar (mix in with wet ingredients).
Add wet ingredients to dry ingredients and stir till just combined. Do not over mix.
Add in chopped nuts. Mix a couple times. Portion out mixture into muffin cups.
Mix sugar with cinnamon, then sprinkle on top of muffins before baking.
Put muffins into 375 °F oven and bake for 20-25 minutes.
A toothpick inserted into the center of a muffins should come out clean. Cool on racks.
805 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
Отзывы
Well despite the confusing ingredient list (never indicated which cinnamon measurement goes where), I made these. They smell amazing and taste delicious..... what little I can get of them. They stuck to the paper cup liners so badly that we only get about 40% of the muffin. The rest is stuck to the paper. So that was a huge waste of food.
07 окт 13 написано членом:
devlinv1
These are three ww points. I think I'll give them a try!
15 дек 12 написано членом:
amiraamoora
love these muffins is amazing can be able to eat a muffin for only 130 calories and 12% of fiber
15 дек 12 написано членом:
mydays
Spelt and rye are gluten grains. Anyone diagnosed with gluten sensitivity or celiac should not use them. Almond flour and brown rice flour or sorghum flour (with a bit of xanthan gum) could work well. Oat flour could work if it's certified gluten free (not contaminated by gluten). Bob's Red Mill sells it.
15 фев 12 написано членом:
PiccGirl
Question: can you substitute other gluten-free flours? like almond flour?
31 окт 11 написано членом:
Blondie_33
love these muffins, so does my husband!
14 окт 11 написано членом:
Queenwiggles
These were great! Love the pumpkin flavor. I was a little disappointed when they fell a bit after removing them from the oven, but I also didn't use a mixer for the eggs, so that might have contributed to it. A great way to satisfy cravings for baked goods. I might throw in some raisins or cranberries next time, just to add a little something extra, but overall, a very good recipe. It's crazy that you can eat 2 and still be ahead of the game in comparison to a regular muffin!
30 мар 11 написано членом:
gnat824
I'm new to gluten-free (my daughter was just diagnosed with Celiac disease). I know spelt is off-limits, but I wonder if oat flour would work in equal proportions?
01 фев 11 написано членом:
shmiller
Changing my rating. My baking powder was too old and that is why they didn't rise. I made them again with all oat flour, new baking powder and regular brown sugar. I think going with regular brown sugar is better for you and a few extra carbs are worth it. They were great!
22 ноя 10 написано членом:
Barley68
LOVE THESE!!! SO GOOD!
16 янв 10 написано членом:
tereknova
1 до 10 из 15
Следующая
Написать отзыв для этого рецепта
Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Найти Больше Рецептов
Фильтровать по Типу Еды
Хлеб и Хлебобулочные Изделия
Десерты
Завтрак
Новейшие Рецепты
написано членом:
tatyana_mt
Сырники Ванильные
Легко, вкусно и просто.
написано членом:
Irene26Irene
Пирог из Лаваша с Курицей
Вкусно и мало калорий.
написано членом:
Зоя Аоексеенко
Смузи Боул
Быстрый, простой и вкусный завтрак.
написано членом:
El.Kh
Творожные Вафли
Восхитительно сытный завтрак.
Просмотреть Больше Рецептов
Найти больше рецептов Cinnamon Pumpkin Muffins
Добавить Рецепт
Питательная ценность:
В одной порции Cinnamon Pumpkin Muffins 133 калорий.
Классификация калорий:
30% жир
, 59% углев, 10% белк.
Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
556 кДж
133 ккал
Жиры
4,64г
Насыщенные Жиры
0,66г
Транс-Жиры
0г
Мононенасыщенные Жиры
0,625г
Полиненасыщенные Жиры
2,513г
Углеводы
20,44г
Сахар
11,14г
Клетчатка
2,9г
Белки
3,61г
Натрий
171мг
Холестерин
32мг
Калий
148мг
7%
от РСК*
(133 кал)
Классификация калорий:
Углеводы (60%)
Жиры (30%)
Белки (10%)
* На основе РСК из 2000 калорий
Каково моё Рекомендуемое Суточное Количество?