Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Общество
Пользователи
Barbgetsit
Журнал
08 ноя 11
Barbgetsit- Журнал, 08 ноя 11
Параметры Пользователя Barbgetsit
|
< Предыдущая Запись
|
Следующий >
Oh man I am so dang annoyed with the scale, what do I have to do to make it move....it was up this am, I am like waaaaa.... I have 3 strawberries yesterday... that could not affect me that much.
Onto another day...
108,6 кг
Потеряно до сих пор:
11,6 кг
.
Еще предстоит сделать:
22,9 кг
.
Следовательность диеты: Достаточно Хорошо.
Просмотреть Диетический Календарь
, 08 ноября 2011:
401 ккал
Жир: 34,28г | Белк: 16,40г | Углев: 5,97г.
Завтрак:
butter, eggs, bacon.
Перекус/Другое:
jicama.
подробнее ...
Набралось 2,5 кг за Неделю
0 Сторонников
Поддержка
Комментария
Just keep adjusting you will get there, it is amazing how some foods have different results to different people.
08 ноя 11 написано членом:
Yvonne19
I understand your frustration! I was stalled and found that the bacon and cheese were just too much sodium for me. I made a move toward lowering my salt and fat and adding in just a few good carbs then keeping my calories under 1300, and within a day or two the scale was moving again. This is not typical Atkins protocol (more South Beach-ish) but it worked for me. the carbs I added in were steel cut oats, a high-fiber tortilla and a less than ripe pear (all good sources of fiber but low in sugar). I am definintely keeping the sugar out of my diet but I needed more fiber (I was feeling really bogged down....). I think sometimes women's bodies, which love to store fat, need a kick start. Hope you find your magic!
09 ноя 11 написано членом:
MissVicki2224
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Barbgetsit-Изменение Веса
Просмотреть Полную Историю