Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Общество
Пользователи
Wendy Armitage
Журнал
14 фев 17
Wendy Armitage- Журнал, 14 фев 17
Параметры Пользователя Wendy Armitage
|
< Предыдущая Запись
|
Следующий >
Here is my muesli bar recipe =)
Enjoy!
No Bake Choc Chip Muesli Bars
2 cups Rolled Oats
1 cup Rice Puffs
1/4 cup Unsalted Butter
1/3 cup Rice Malt Syrup
1/2 Teaspoon Vanilla Extract
2 Tablespoons Choc Chips
1) In a large bowl, stir oats and rice puffs together. Set aside.
2) In a small pot, on medium heat, melt butter, honey and rice malt syrup together until bubbly. Reduce heat to low and cook for to 2 minutes. Stir in Vanilla. Poor over the dry mixture and mix well to moisten all ingredients. Pour mixture into a lightly greased baking pan (about 12x8 in). Press mixture to 3/4 thickness.
3) Sprinkle with Choc chips and press down lightly. Refrigerate pan for at least 1 hour or until set before cutting them into bars.
Wrap bars in parchment or cling wrap and store in the fridge for up to 1 week.
3 Сторонников
Поддержка
Комментария
Looks good. I wish I could get 2 tablespoons of choc chips to go that far.
14 фев 17 написано членом:
Janie52
lol I kinda added more than 2 tablespoons
13 мар 17 написано членом:
Wendy Armitage
Darn, I thought you had a secret way of expanding choc chips and still only using 2 tbsp.
15 мар 17 написано членом:
Janie52
I see from your journal you're having a hard time at the moment. Try not to worry about yesterday, and just take each day as a new start. Now, if only I could take my own advice.....
15 мар 17 написано членом:
Janie52
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
Wendy Armitage-Изменение Веса
Просмотреть Полную Историю