Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
never done like this before 5 hours plus browning

1589 ккал Жир: 47,93г | Белк: 105,56г | Углев: 151,60г.   Завтрак: Dairylea Cheese Triangle Light, Morrisons Smoked Back Bacon, Mission Deli Mini Wraps, Sugar, Grapefruit (Pink and Red) . Обед: Tesco Salt & Black Pepper Crackers, Dairylea Cheese Triangle Light. Ужин: Bisto Gravy Granules, Roasted Sweet Potatoes, Chicken Breast. Перекус/Другое: Mr Kipling Mince Pies, Chardonnay Wine. подробнее ...

13 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
Wow! I can't wait to see the end result. 
14 янв 24 написано членом: Benituxe
You'll have to let us know if it cooked well, I've never cooked in slow cooker.  
15 янв 24 написано членом: ljayjay1
Put the bones and skin back in with an onion, carrot and celery. Add a tablespoon of cider vinegar, peppercorns, garlic clove and a few fresh herbs. Put it in the fridge and stick it back on the next morning for a few hours for amazing stock. Top up with water if needed to about half a pint. I strain the liquid into a jug and cool in the fridge for a day. Separate the fat then freeze the jelly for homemade gravy next time you have a roast. Hungry now 😋 
15 янв 24 написано членом: mariewil
Its was very tender and tasted great But i think in truth i still like roast chicken lol Slower cooking made it very casserole like. Thankyou for advice i did use the stock for rissoto x  
16 янв 24 написано членом: Clareb69
🤣🤣🤣 
20 янв 24 написано членом: borademir

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Clareb69-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.