Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Here is a picture of how an immersion blender can transform cottage cheese. Smooth, light, creamy and a bit salty for a base in many sauces. Greek yogurt is a good substitute sometimes but cottage cheese in my opinion is better.

26 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
This a follow up to my previous post where I mentioned using an immersion blender. 
02 янв 24 написано членом: honeebuns
Cool 😎 toy I want one ^^ 
02 янв 24 написано членом: Leah_guffey
I agree. I find that I also prefer cottage cheese as a base. anytime a recipe calls for sour cream I use my immersion blender and use cottage cheese instead! 
02 янв 24 написано членом: cknchick
I've never tried doing that, but now I have to! 
02 янв 24 написано членом: judymurphy80
I'll try that!! 
02 янв 24 написано членом: Diana 1234
Never thought of using cc as a base. Thank you. I'll try that!!!! 
02 янв 24 написано членом: Judyrose1997

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


honeebuns-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.