Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
I killed the yeast, but I'll improve for next time... whole wheat bread.

1675 ккал Жир: 69,79г | Белк: 78,30г | Углев: 194,79г.   Завтрак: Almond Breeze Original Unsweetened Almond Milk, Coffee, Sugar, Rolled Overnight Oats, Organic Whole Chia Seeds, Whole Natural Almonds, Bananas, Natural Chunky Peanut Butter. Обед: Nellie's Free Range Eggs (50g), Sweet Potato , Hellmann's Real Mayonnaise, Mission Carb Balance Whole Wheat Tortilla (71g). Ужин: Cabernet Sauvignon Wine , Carrots, Newman's Own Light Balsamic Vinaigrette, Wild Harvest Mixed Greens & Spinach Salad, Broccoli , Chicken Thigh (Skin Not Eaten). Перекус/Другое: Chobani Greek Yogurt Whole Milk Plain, Mariani Pitted Dates, Kashi GOLEAN Original Cereal, Lindt Excellence Dark Chocolate with A Touch of Sea Salt, Fig. подробнее ...

37 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
it looks good to me.  
07 дек 23 написано членом: liv001
I would try it.  
07 дек 23 написано членом: -MorticiaAddams
Thanks so much guys! You know what? It tasted great! It was a new recipe that described the way the dough would rise... when it did not rise much, I figured my instant yeast was old (it is) or that the water I activated it in was too hot.  
07 дек 23 написано членом: unity1234
Nothing beats the flavor and smell of home baked bread! 
07 дек 23 написано членом: Windy Day
WindyD, for sure that's true. 💙 
07 дек 23 написано членом: unity1234
It was 1,205 calories for the entire loaf. Not too bad! 
07 дек 23 написано членом: unity1234
Yeast is tricky. I love making bread also. One tip I learned along the way is when it’s rising, be very gentle with your bowl/pan. It made such a difference to my success… even gently, placing the bread in the oven makes a difference. 
12 дек 23 написано членом: wifey9707
We've baked all our own bread for decades. My experience has been that it's fiendishly difficult to get whole wheat to fully rise. I've never pulled it off without an egg and a bit of sugar or other sweetener to feed the yeast. My husband uses some white flour in his. This last loaf, he mixed up the seeds and used cumin instead of caraway. It's...different 🤣 
12 дек 23 написано членом: writingwyo

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


unity1234-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.