Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Zoodles, chicken, & sun-dried tomato pesto.
You know what’s BS & not worth the money?
Zoodles.

Some sort of Chris Angel now you see them now you don’t type shit. I’m onto you, food industry. 🧐🧐🧐

1063 ккал Жир: 25,87г | Белк: 120,04г | Углев: 87,13г.   Обед: Publix Fat Free Cottage Cheese, Publix Eggstirs, Brussels Sprouts, Pepperidge Farm Jewish Rye Bread - Seedless. Ужин: Zoodles, Publix Boneless Skinless Chicken Breast, Classico Sun-Dried Tomato Pesto. Перекус/Другое: Equate Whey Protein Supplement Vanilla, Kroger Deli Thin Sliced Pepperoni, Sabra Roasted Pine Nut Hummus, Crunchmaster Multi-Seed Crackers - Original. подробнее ...

26 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
Zoodles are worth it! Eat them raw tho and spiralize them yourself (I’ll buy you my fav tool) 
06 апр 21 написано членом: jalapenoh
I’m with jala. The store bought frozen ones suck. Fresh are amazing. You can also just use a vegetable peeler to make your own with no investment. 
06 апр 21 написано членом: Katsolo
If you still hate noodles after trying fresh, try spaghetti squash or butternut squash noodles. 
07 апр 21 написано членом: Katsolo
Zoodles. 
07 апр 21 написано членом: Katsolo
We usually do spaghetti squash but, Publix was out 😔 I promise to try fresh raw next time!!! 
07 апр 21 написано членом: valdeeq
Yeah, I was also not impressed by zucchini trying to be pasta, even when I made it from scratch. I like zucchini, just not like that. 
07 апр 21 написано членом: LaughingChevre
I like spaghetti squash! I know people who spent good money on the spiralizer. I agree with you, it’s total yuck!! 
07 апр 21 написано членом: bgr12
When you cook zucchini, it loses any structural integrity it may ever had had. I feel your pain. 
07 апр 21 написано членом: gastropod
Love zucchini but not a fan of zoodles. I bought some frozen and started cooking it, stopped and threw it in the trash. Same with frozen cauliflower rice. I just make my own.  
07 апр 21 написано членом: Kenna Morton
there is an art to cooking the zoodles. heat the pan up first, heat them quick and get them out. Anything longer turns them to mush. I don't cook enough of the cauliflower rice to have hints. I've been air frying whole pieces with whatever else I'm cooking lately.  
07 апр 21 написано членом: Katsolo
Try spaghetti squash. 
07 апр 21 написано членом: KikaCherie
I love zoodles. I microwave them for 40 seconds and then toss with whatever sauce I use. They are all dente at that point. 
07 апр 21 написано членом: Diana 1234

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


valdeeq-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.