Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
My fast500 lunch today is most welcome.Roughly 200cals. I might add a little homemade sauerkraut for some healthy fermented crunch.

626 ккал Жир: 13,39г | Белк: 51,74г | Углев: 73,64г.   Завтрак: Tea with Milk. Обед: Dawtona Sauerkraut, Tomatoes, Brown Rice, John West Tuna Chunks in Spring Water (65g). Ужин: Greggs Cheese & Tomato Pasta Pot. подробнее ...
162 ккал Упражнение: Samsung Health - 24 часа. подробнее ...

28 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
Awesome 🤩 fermented foods 🙌 
18 янв 21 написано членом: Nutricali
How do you make the sauerkraut please 
18 янв 21 написано членом: Liz Camp
Looks fab 😁 
19 янв 21 написано членом: Kalisy67
Looks amazing 😋 
19 янв 21 написано членом: Kalisy67
Sauerkraut is really simple. I finely shred a white cabbage, weigh it, then add 2-3% of the weight of cabbage of table salt. Massage it into the cabbage in a big bowl then place a plate on top and weigh it down with something heavy for a few hours at room temp. Occasionally massage it to make sure the salt is evenly distributed. After a few hours when the water starts to pool in the bottom of the bowl, I stuff it tightly into a very clean, large jar then top it up with a bit of salt water. The cabbage must be under the surface of the water at all times. I then place it on a work surface in the kitchen for a few days at room temp lid open but covered. Bubbles with start to form and you need to keep pressing it down. After a few days it's ready to go in the fridge. You can do this to lots of veg and some fruit. 😋 
21 янв 21 написано членом: Alliballibee

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Alliballibee-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.