Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Danti91, tried your banana pancake...AWESOME!!! But I wish I had checked the carbs before I made it, 49.9, which is my limit. Oh well it was worth it!!!

911 ккал Жир: 47,03г | Белк: 56,68г | Углев: 73,60г.   Завтрак:  Greek Yogurt,  Strawberries ,  Blueberries ,  Bananas ,  Egg. После Завтрака:  Pecan Nuts . Обед:  Boiled Egg,  Hummus ,  Skinless Chicken Breast, Lettuce Salad with Assorted Vegetables (Including Tomatoes and/or Carrots). Ужин: Chicken Stir-Fry III. подробнее ...
1721 ккал Упражнение: Google Fit - 24 часа. подробнее ...

29 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
I use almond flour and coconut flour. way less carbs 
16 июн 20 написано членом: skinnyminilinny
also, sugar-free syrup 
16 июн 20 написано членом: skinnyminilinny
I use what skinny said, plus a little extract for flavor! 
16 июн 20 написано членом: rckc2000
Thanks!! I'll try that next time! 
16 июн 20 написано членом: Nancy Sotile
Nancy, when I make anything I use almond flour. I'm going to give you the recipe for the banana muffins. Give you an idea what all goes in that. If you add a little liquid you can use up for pancakes. AML7, banana bread recipe Ingredients 1 cup almond flour 1/2 cup coconut flour 1 teaspoon baking soda 1/4 teaspoon sea salt 1/2 teaspoon cinnamon 1 tablespoon ground flax seed 2 banana (ripe and mashed) 1 tbs butter 2 eggs (whisked) (vegans can use chia eggs as a replacement) 1/4 cup monk sugar 1 tsp vanilla extract 1 tbs chia seeds Preparation: Preheat oven to 350 F. Combine the dry ingredients together in a bowl and mix well to combine (flours, baking soda, salt, cinnamon, chia & flax seed). In a separate bowl, mash your banana. Add in butter, eggs, monk sugar and vanilla. Mix well to combine. Now add in your dry ingredients and mix well again. Line a loaf pan with parchment paper, or muffin papers into muffin pan and press the dough evenly across the pan. Bake in the oven for 25 minutes for muffins or 1 bread. (Test to see if it is done by inserting a toothpick into the center. If it comes out clean, the bread is finished.) Remove from oven and let cool. Lift parchment paper out of the loaf pan and cut into slices. Enjoy! 
16 июн 20 написано членом: skinnyminilinny
Wow, Thank you skinnyminilinny!!! This sounds incredible. I really appreciate it. 
16 июн 20 написано членом: Nancy Sotile

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Nancy Sotile-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.