Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
Россия
Поиск:
Продукты
Рецепты
Фитнес
Члены
Мой FatSecret
Продукты
Рецепты
Фитнес
Общество
Общество
Пользователи
jandtaa
Журнал
22 ноя 18
jandtaa- Журнал, 22 ноя 18
Параметры Пользователя jandtaa
|
< Предыдущая Запись
|
Следующий >
Garlic and rosemary roasted chump of lamb, Sicilian caponata and crushed celeriac. (845 calories 27.99 net carbs)
Просмотреть Диетический Календарь
, 22 ноября 2018:
1109 ккал
Жир: 63,05г | Белк: 84,40г | Углев: 55,22г.
Завтрак:
Coffee with Cream.
Обед:
Cottage Cheese, Red Sweet Pepper, Young Green Onions, Black Olives, Cherry Tomatoes, Cos or Romaine Lettuce, Rocket.
Ужин:
Anchor Butter, Double Cream, Asda Lamb Chump Steaks with Garlic & Rosemary Butter, Cirio Passata, Red Sweet Pepper, Garlic, Onions, Courgette, Aubergine, Cooked Celeriac.
подробнее ...
18 Сторонников
Поддержка
Комментария
bit too rare for me! love lamb though. my dad makes an awesome lamb curry
22 ноя 18 написано членом:
Yasmine15585
Awesome 👌
22 ноя 18 написано членом:
MarnieW
Tender cuts like this really benefit from being cooked no more than medium rare as cooking for longer will cause them to dry out, toughen, and lose flavour. Yep I like a good lamb curry although when I can get hold of it prefer to use goat or mutton which holds up better to the spicing.
23 ноя 18 написано членом:
jandtaa
Oh I know! But I just can't stomach them, lol. I'm really picky. I tend to cook my red meat in a stew or add water to the cooking. I like to do it so it's falling apart.
23 ноя 18 написано членом:
Yasmine15585
Yep low and slow is the way to cook tougher cuts using methods such as braising or slow roasting.
23 ноя 18 написано членом:
jandtaa
Looks lovely 😋
23 ноя 18 написано членом:
Mal321
That looks very moorish just the way I like to eat my meat, but er indoors likes her's cremated, cooking times in our house are very challenging at times.
26 ноя 18 написано членом:
colin jones
Yeah I feel your pain, it's either individual cuts and start one earlier or larger cuts and carve off the the more well done edges. Education is key as people ask for a medium rare steak with no blood and complain when it is pink in colour !! there is no blood in raw red mea,t it is myoglobin a protein found in animal muscle. Animals are bled out immediately after slaughter or the meat would be rancid and inedible.
28 ноя 18 написано членом:
jandtaa
Оставить свой Комментарий
Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите
здесь
, чтобы войти.
jandtaa-Изменение Веса
Просмотреть Полную Историю