Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
For those who asked, this is the pre-sauce stage to my chile rellanos. At this point you peel the outer skin off.

1126 ккал Жир: 73,65г | Белк: 85,03г | Углев: 36,88г.   Завтрак: Horizon Organic Half & Half (Ultra Pasteurized), Coffee (Brewed From Grounds). Обед: Food Club Sliced Black Olives, Kroger Finely Shredded Quesadilla Cheese, Daisy Sour Cream, 505 Southwestern Hatch Valley Green Chile Salsa, Kroger Finely Shredded Sharp Cheddar Cheese, Chicken Breast, Green Hot Chili Peppers. Ужин: Olive Garden Italian Salad Dressing, Premier Nutrition High Protein Shake - Bananas & Cream, Celery, Cucumber (Peeled), Deli Turkey or Chicken Breast Meat, Calavo Avocado. Перекус/Другое: Blue Diamond Smokehouse Almonds. подробнее ...

31 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
I have some crockpot chicken chili in the freezer with this dish's name on it! Just have to buy some peppers. Looks great!! 
17 июл 18 написано членом: jengetfit123
looks amazing 
17 июл 18 написано членом: tahoebrun
I thought you peeled the skin off before you stuff them. I want to make chile relenos. They're SO yummy. 
17 июл 18 написано членом: Jipper500
You do peel the skin off if you roast them first. But this then makes them hard to stuff because they are now fragile, and all floppy. I was looking for an alternative to that. 
18 июл 18 написано членом: Cynthia Norris
I’ve made these a couple oF times- not knowing any better, I just roasted/peeled then slit them length wise, filled and flipped them over with seam side down. It seems to work out ok. 
18 июл 18 написано членом: Kenna Morton

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Cynthia Norris-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.