Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Besides creating tender perfect foods, the other advantage of Sous Vide cooking? Cooking three meals at once. NYSteak Sintara with Sausage and Peppers, Filipino Pork Belly Adobo, and Cabernet and Port Braised Beef Short Ribs.

28 ккал Упражнение: Samsung Health - 24 часа. подробнее ...

19 Сторонников    Поддержка   

Комментария 
Is that the method of cooking that uses a convection-like water heated cooking? 
27 май 18 написано членом: Vickiauntmick
vicki yes Sous Vide is a method of cooking in which food is placed in a plastic pouch or a glass jar and then placed in a water bath or steam environment for longer than normal cooking times (usually 1 to 7 hours, up to 48 or more in some cases) at an accurately regulated temperature. The temperature is much lower than normally used for cooking, typically around 55 to 60 °C (131 to 140 °F) for meat, higher for vegetables. The intent is to cook the item evenly, ensuring that the inside is properly cooked without overcooking the outside, and to retain moisture. 
27 май 18 написано членом: Chef Martin
Whoa, this is so cool !!! Wish I knew more cooking methods....your meals are always so good. Thanks for sharing, I'm taking notes right now .... 
27 май 18 написано членом: wright2018
Looks interesting  
28 май 18 написано членом: skinnyminny54
Great share thanks! 
28 май 18 написано членом: 8Patty
I am so jealous-your food always look so delicious. 
28 май 18 написано членом: tiffany1908
very cool!  
28 май 18 написано членом: Vickiauntmick

     
 

Оставить свой Комментарий


Вы должны войти, чтобы оставить комментарий. Нажмите здесь, чтобы войти.
 


Chef Martin-Изменение Веса


Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.